Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Sapka és cipőtrendek 2022-ben

Az elmúlt két év inkább az otthoni sikkről szólt, ami miatt a kényelem került sokunk öltözködésében előtérbe. De most, hogy már rá vagyunk kényszerítve arra, hogy elhagyjuk az otthonunkat, a stílus egyre fontosabbá válik. Ezért idén hagyd otthon a nagypapa szandálodat, és szerezd be az idei év legmenőbb cipőit. És ahhoz, hogy tetőtől-talpig divatos legyél, a sapka egy elkerülhetetlen kiegészítő! Ezeket a darabokat mind be tudod szerezni a wccshop.hu weboldalon!

Cipők terén a két év semmittevés után, a nem annyira kényelmes és nem annyira hétköznapi darabok kerültek előtérbe a divatbemutatókon, de a hétköznapi életben még mindig inkább a több órán át viselhető, kényelmesebb darabok maradtak a népszerűek. 

Nyáron a legtrendibb lábbelinek mindenféleképpen a vaskos talpú, úgynevezett „chunky” szandálok számítanak. Ezek amellett, hogy könnyű és kényelmes viseletet biztosítanak, azt az illúziót is adják, hogy az ember magasabb.

Ha szereted a vastag talpú cipőket, akkor a következő trend is tetszeni fog! Visszatértek a platformos cipők! Ezeket talán a cipők és magassarkú fúziójaként lehetne jellemezni, mivel megadja azt a kis elegáns pluszt, amit különlegesebb alkalmakkor keresünk, de emellett a kényelemről se kell lemondani.

Lehet nem mindenki kedvence, de az idei trendek közé tartoznak a valamilyen szőrmével rendelkező cipők is. Ezek mindenképpen a kicsit extrémebb stílusú emberek kedvence. Ha ki szeretnéd próbálni, de egy kicsit visszafogottabb fazont keresel, akkor a Reebok- Local Heroes modellje neked készült!

Idén nagyon trendinek számítanak a színes, mintás sapkák. Formát tekintve még mindig töretlen sikernek örvendez a bucket hat, amit évszaktól függetlenül lehet hordani, mivel vékonyabb, de béleltebb változataik is vannak. Ezek olyan kiegészítők, amiket tényleg mindenki, nemtől és kortól függetlenül hordhat, mindenki divatos lesz benne!

Ha szőrme cipő, akkor a bolyhos/szőrmés sapkák se maradhatnak el! Ha nem is nyáron, de az év többé részében kedvenc kiegészítőnk lehet, amikkel egy egyszerűbb szettet is feldobhatsz!

Egy örök klasszikus is helyet kapott ezen a listán, ez pedig a baseball sapka. Évtizedek óta trendi, és ez ebben az évben sincs másként. Legyen akármilyen stílusod, biztos találsz ahhoz megfelelő darabot!

Télen, ha nem szereted a sapkákat, akkor a fülvédő életmentő lehet. Szerencsére ezek az évek alatt egyre népszerűbbé vált, így egyáltalán nem számít cikinek és a népszerűsége miatt mindenféle fazonban és színben is elérhetőek.

2022 legyen a Te éved, és változtasd az utcát a kifutóddá! Szerezd be a wccshop.hu weboldalon a legtrendibb kiegészítőket, és garantáltan mindenki meg fog fordulni utánad!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem