Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mire jó a kollagén?

Ahhoz, hogy szervezetünk jól működjön, rengeteg vitaminra, ásványianyagokra , fehérjékre és más egyébb összetevőkre van szükségünk. Ezek közül az egyik aminósavakból álló fehérje, a kollagén. Sajnos a mai társadalmunkban a nem megfelelő élelmek miatt már természetes úton, nem tudunk annyi anyaghoz jutni, ami megfelelően táplálná testünket, ezért mesterségessen kell azt pótolnunk. A Niyodo weboldalán a kollagén termékük, mint csodaszer van meghírdetve és annak is számít, ha  meglátjuk mi mindenre jó. Olyan tulajdonképpen, mint egy ragasztó, összetartja és erősíti  szerveinket. A cég oldalán többféle kollagén kezelésre kapunk lehetőséget, mint a Kollagén kapszula-, italpor-, puregold-, krémek-, vagy a marha kollagén.

Előszőr is fiatalon tartja  bőrünket. Az idő haladtával a szervezetünkben egyre kevesebb kollagén termelődik, így  ráncosabb, megereszkedetebb és rugalmatlanabb, szárazabb  lesz bőrünk, ami által az öregség jobban láthatóvá válik. Ezért érdemes pótólnunk, mert például  segíti a narancsbőr elleni küzdelmet is, és hozzájárul bőrünk egészségének megtartásához. Erősíti a csontozatokat, izületeket is. Kötőszöveteinknek nagy szüksége van erre az aminósavra, hisz általa csontjaink erősek, izületeink peddig tovább maradnak rugalmasak, elkerülve így a különböző betegségeket is. Megfelelő pótlásával lassítjuk az öregedést és kivédhetjük a mozgás közbeni sérüléseket. És  tudnunk kell, a már kialakult izületi gyulladásokban, fájdalmakban is jó kezelésnek bizonyúlt.

Mint tudjuk a kollagén az izomszövetek egyik fő alkotó része, ezért izmaink gyarapítására, erősítésére is elengedhetetlen. Olyan összetevőket is tartalmaz, mint például az arginin, mely az erek tágulásában nagyon hasznos, mivel a fontos tápanyagok ezáltal könnyebben jutnak el szerveinkhez és táplálják azokat. A növekedési hormonban is erős szerepet játszik. Érdemes még azt is tudni róla, hogy a sebek fantasztikus kezelője, mivel általa gyorsabban begyógyulnak és rövidebb idő alatt felgyógyulunk, mert  a kollagénben található egy  prolin aminósav nevezetü anyag, amely igazi csodákra képes. Az emésztésünkben peddig a glicin  anyaga segít, hiszen megkönnyíti a többi aminósav felszívódását a belekben, amik bizony különböző irritációkat okozhatnak.

Amit még fontos róla megemlíteni, hogy mivel  figyelhetünk oda jobban, hogy a kollagén szervezetünkben megfelelő mennyiségben megtalálható maradjon. Ezek peddig a következő dolgok: A dohányzás, ami az ereket szűkíti, így visszatartja a kollagén megfelelő munkáját. Akkor a magas cukorfogyasztás, ami egy olyan műveletet indít el szervezetünkben, ami által károsodnak az aminósavak. Óvatosan kell napoznunk is, mert az UV sugara is lecsökkenti a kollagén termelődését. Például tudnunk kell, sajnos van néhány autoimmun betegség is, ami szintén megkavarja a kollagén háztartását, vagy különböző genetikai elváltozásokat is okozhat. És akkor elérkeztünk az öregedés folyamatához, ami az egyetlen olyan ellenség , amit nem tudunk elkerülni.  Így hát érdemes a pótlásán elgondolkodni, hiszen egy igazi csodaszer a kollagén.

 

Erőt és egészséget kívánok mindenkinek!

  


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem