Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mire figyeljünk oda takarítószer vásárlásnál?

Tisztítószer vásárlása előtt, érdemes felmérni milyen szennyeződéstől szeretnénk megszabadulni és persze honnan. Általában azt vesszük meg, amit éppen a bolti polcokon találunk, de jobban járnánk, ha körültekintően, átgondolva választanánk. Cikkemben ehhez szeretnék tanácsot adni, amihez segítségemre lesz az alphadenthigienia.hu weboldala, ahol mindenféle takarítószert megtalálsz. Vásárolj tudatosan tisztítószereket, hogy gyorsabban elvégezd a takarítást. Ha meggondoltan válogatod össze a tisztítószereket, még a környezetedet is óvhatod. 

Ahhoz, hogy takarításunkkal elérjük a megfelelő célunkat, kell egy szuper tisztítószer, megfelelő hőmérséklet és számolnunk kell a felhasznált idővel is. Ha átgondoltan hozzuk meg vásárlás előtt döntésünket, azzal bizony időt és energiát spórolhatunk meg. A különböző szempontokat figyelembe véve, biztosan hatékony lesz a takarításunk. Először is tudnunk kell, mihez keressük a megfelelő szereket. Csak akkor induljunk beszerzési utunkra, ha mindezt átgondoltuk. Mivel rengeteg típusú tisztítószer létezik a kereskedelemben, sok minden segítheti döntésünket. Más-más szerrel kell számolnunk, a bizonyos felületeknél és szennyeződéseknél. A zsírosabb, olajosabb foltok eltakarításához, erősebb oldószereket kell használni, vagy például egy fapadlót más anyaggal kezelünk, mint a linoleumot, vagy járólapokat. 

Ha átgondoltuk lakásunk zeg-zugát, érdemes egy kisebb listát jegyzetelni, hogy beérve az üzletekbe már stabil elhatározással érkezhessünk. Ami igen fontos, az egy általános tisztítószer, ami több mindenre is alkalmazható, így a költségeken is spórolhatunk kicsit. Ezt használhatjuk akár felmosáshoz vagy nagyobb felületek tisztításához. Aztán egy háztartásban biztosan szükség lesz zsír-és vízkőoldóra, a wc, fűrdőszoba vizes blokkjai miatt pedig penészoldóra is. Az ablakok és tükrök speciális tisztítószereket követelnek. Bútoraink ápolására be kell szereznünk egy szuper bútorápolószert is. Láthatjuk hát, hogy a  különböző felületeknél és szennyeződéseknél általában más-más összetételű szereket kell használnunk. Az igazán legjobb választás persze mindenképpen egy olyan multifunkcionális termék, mely több helyzetben is segítségünkre lesz. Ami igazán lényeges, az a szerek dobozain megtalálható információ, melyeket gondosan kell áttanulmányozni, hiszen csak így tudjuk eldönteni mit is érdemes megvásárolnunk. Ezek a címkék azt is elárulják többek között, milyen  takarítóeszközzel végezd a munkát, mely segítségével igazán hatékonyabb célokat érhetünk el. Nagyon érdemes az információkat követni, hiszen megfelelő lesz az eljárásunk, a különböző szennyeződésekkel szemben. Igyekezzünk olyan kiszerelés mellett dönteni, amely adagolót is tartalmaz, így betudjuk tartani az ajánlott mennyiség használatát, mellyel még a környezetünkre is jobban oda tudunk figyelni. 

Ha használat előtt ismerjük a  bizonyos szabályokat,  akkor biztosan eredményes munkát tudunk végezni! Lépj hát be te is az alphadenthigienia.hu weboldalára és válassz tudatosan, átgondoltan tisztítószereket!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem