Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Minőségi nyílászárók készletről

Ma már alig található olyan lakás, ahol a nyílászárókat még nem cserélték le újfajtára. Ez azért is fontos döntés, mert az energia egy rosszul szigetelt nyílászárónál sajnos pazarlásba megy. Feleslegesen fűtűnk, ha nem tudjuk kiélvezni meleg otthonunkat. A grandohome.hu partnercégünk weboldalán, ablakokat minden méretben válogathatunk, kétirányú és bukós nyitási formában, szunyoghálóval együtt is. Az ajtók gyönyörű kivitelezéssel, négy féle típusban választhatóak, a RAVELLO Blanco, Wenge, Teak és a Anthracite fajtái közül. 

Az ablakok jó minőségű, fehér színű műanyagból, bukós kivitelezéssel is kérhetőek. A kisebb bukós fajták, általában fürdőszobába, garázsba, wc-be, kisebb kamrákba, tárolókba mutatnak jól. Ajánlatos mindegyik ablakhoz szúnyoghálót kérni, hiszen a nem szívesen látott rovarok látogatása elkerülhető használata segítségével. Az egyszárnyas vagy kétszárnyas megoldást, a helységünk mérete szabályozza. Szobákba jó, ha az oldalra nyílás mellett, bukós változata is működik, hiszen ha nem tartozkodunk otthon, a melegebb időkben biztonságosabban lehet nyitva hagyni az ablakokat ezzel a módszerrel.

A műanyag nyílászárók előnye, energiahatékony és megszűri a zajt. Ha ez mellett döntünk, sok évtizedre, hosszútávra fektethetünk be. Legfeljebb ablaküvegeket cserélhetünk a kisebb balesetek során. Nagyon bírja az időjárás és a különböző környezeti terheléseket is, ezért bizony igen fontos, hogy választását nem éppen az ára után hozzuk meg, tehát ne az ára legyen a legfontosabb tényezője. Gondoljunk csak bele, lehet hogy vásárlásnál valamivel olcsóbbat választunk, de előfordulhat, a minősége miatt a fűtésünk viszont nagyobb számlát hoz, vagy éppen nem szűri kellő képpen a zajokat, ami miatt nyugtalan lesz otthonunk pihenés szempontjából is. Elsődleges előnye mára az energiatakarékossága, hiszen ne felejtsük el, a gyártócégek mára már minden emelést a felhasználók nyakába varrnak. 

Nagyon könnyen tisztíthatóak, mind az üvegek és keretei egyaránt. Érdemes tudni, hogy az olcsóbb műanyag keret is ellenálló az UV fények által okozott elszíneződéseknek, hiszen korszerű technológiával gyártották. És nem utolsó sorban kell megemlítenünk, a műanyagablakok karbantartása ugyanolyan könnyű, mint a tisztítása is. Érdekesség, hogy mára már a műanyag tokokra vásárolható fa utánzatú burkolat, vagy akár eredményes biztonsági zárral is igényelhetjük. Tetethetünk a műanyag keretbe katedrálüveget és sötétítős üveget is. 

A műanyagajtók esetében, nagyon fontos hogy megfelelő szakember építse be, mert csak így lesz igazán megfelelő számunkra. Fontos, hogy kiválóan záródjon, hiszen így tudja csak tartani a hőt. Ma már nagyon szuper, dizájnos ajtókat kaphatunk, mely igazi fahatást kelt bennünk. Nagyon fontos tulajdonsága, hogy olcsón szerezhető be és mivel egyre többen ilyen ajtókat keresnek, mégjobban esik az ára. Hőszigetelő funkcióját nagyon jól látja el. Nem engedi át a levegőt, és ez által nem tud elkorhadni sem. Tisztítása ennek is igen egyszerű, gyors művelet.

Tehát összevetve a műanyag nyílászárók igazán jó döntés lehet, mert sok-sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A megfelelő méret levételét mindenképpen bízzuk szakemberre. A grandohome.hu oldalán magánszemély is kérhet árajánlatot, illetve ha rendszeresen van szükség a rendelésekre, mert mondjuk valaki lakberendező, vagy komolyabb építkezői vállalat, akár ablakcserével foglalkozó cég. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem