Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen szempontok alapján válasszunk zuhanyt a fürdőszobába?

A fürdőszoba kialakítása során gyakran merül fel a kérdés: milyen méretű és típusú zuhanyt válasszunk? A válasz nem egyszerű, hiszen több szempontot is figyelembe kell vennünk még a kiválasztás előtt, mint például a fürdőszoba mérete és elrendezése, a zuhany formája, anyaga és funkciója. Cikkünkben a globalvivamarket.hu webshopjának segítségével szeretnénk tuti tippeket adni arra, hogy egyszerűbbé váljon a zuhany kiválasztása számotokra. Tartsatok velünk!

Egy tökéletesen kiválasztott zuhanykabin lehet a fürdőszoba legfőbb ékessége. S a fürdő nem csupán tisztálkodásra szolgáló helyiség, hanem egyfajta menedék is, ahol reggel frissítő zuhannyal kezdjük napunkat, majd este, napunk végén, pihentető fürdővel zárjuk a napot. Ezért otthonunk ezen helyiségében a zuhanykabin tehát központi szerepet tölt be. Ezért a zuhanykabin kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell vennünk, hogy funkció és esztétika szempontjából teljes összhangba kerüljön. Kiválasztás előtt talán az elsődleges kérdés, ami ilyenkor felmerül bennünk az a méret. A méret nagyon is számít, különösen a zuhanykabinok szempontjából. Elsődlegesen figyeljük meg, hogy mekkora szabad terület áll rendelkezésünkre a fürődszoba helyiségében, s gondoljuk át, hogy a kabinba mekkora helyre lesz szükség. A zuhanykabin mérete alapvetően meghatározza a fürdőszoba arculatát. Ha tágas a helyiség, szabadabban dönthetünk, azonban egy kisebb fürdőszobában gondosan mérlegelnünk kell. Egy nagyobb zuhanykabin luxusérzetet kelt, de el is foglal több teret. Ezzel szemben egy kompakt modell, bár kevesebb helyet igényel, kevésbé komfortos.

A forma és az anyag szintén fontos szempontok. A zuhanykabinok formája függ a fürdőszoba alaprajzától: lehetnek sarokba illeszkedő vagy félköríves kialakításúak. Az anyag tekintetében pedig döntésünket befolyásolhatja a könnyű tisztíthatóság, a tartósság vagy akár az esztétikai megjelenés is. Választhatunk szimmetrikus és asszimetrikus formák közül. Legelterjedtebb típusok a félköríves, az íves, a szögletes (négyszögletű, ötszögletű), és az U alakú típusok is. Az anyagválasztás szintén befolyásolja a döntést. Az üvegből készült zuhanykabinok eleganciát sugallnak, tágasabb benyomást keltenek, viszont tisztításuk időigényesebb. A műanyag változatok kedvezőbb áruak, könnyebben karbantarthatóak, de esztétikailag kevésbé vonzóak. Természetesen az üvegből készült termékek mellett választhatunk műanyagból készültet is, ám számos hátránnyal rendelkezik. Ugyan olcsóbb termékek, de gyengébbek és nehezebb takarítani őket. A víz könnyebben hagy nyomot rajtuk, nem túl ízléses látványt nyújt. Amennyiben megtehetjük, érdemes a vízlepergető, biztonsági üveggel rendelkező kabint választani. Sokkal biztonságosabbak és könnyebb őket rendszeresen tisztítani.

Végül, de nem utolsósorban, a funkciókat is érdemes figyelembe venni. Egy egyszerű zuhanyfej mindig jó választás, de ha szeretnénk valami extra kényelmet, akkor gondolkozzunk el masszázs- vagy esőzuhany rendszeren. Ezek a funkciók növelik a komfortérzetet, de emelik a költségeket is. A funkció tekintetében figyelembe kell vennünk, hogy milyen igényeink vannak. Léteznek olyan modern zuhanykabinok, melyek masszázs- vagy gőzfürdő funkcióval is rendelkeznek, de ha csupán a hagyományos zuhanyzáshoz ragaszkodunk, akkor egyszerűbb modellek között is válogathatunk. Egy nagyszerű élénkítő masszázsélmény rendkívül jól tud esni egy fáradt és stresszes munkanap után, amely után rendkívül kipihentnek érezhetjük magunkat.

A globalvivamarket.hu webshopján található kézizuhany gyűjtemények tökéletes megoldást jelenthenek, akik nagy hangsúlyt fektetnek kiválasztás előtt a funkciókra, és maximális kikapcsolódásban szeretnének lenni nap, mint nap. Látogass el a webshopra és vásárolj zuhanyfej és különböző típusú kabinok széles választékából, online, otthonodból és gyorsan kézhez is kapod fürdőszobád tökéletes, alapvető kiegészítőit. A webáruházban található összes szaniter és fürdőszobai termékek teljesen újak, és 12 hónap garanciával rendelkeznek.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem