Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen SUP illik hozzád?

A nyár a kikapcsolódás, a szabadban töltött idő, a sport és a jókedv ideje. A SUP deszka, vagyis a Stand Up Paddle Boarding egyre népszerűbb választás azok számára, akik szeretnek vízen lenni, sportolni, de szeretnek új kihívásokkal is szembenézni. De vajon milyen SUP illik hozzád? Lássuk! Cikkünkben a modumsup.hu webshopja volt segítségünkre. A SUP (Stand Up Paddle) deszka egy olyan sporteszköz, amely az egész világon népszerűvé vált az utóbbi évtizedben. A SUP deszka lehetővé teszi az emberek számára, hogy vizet hódítsonak, állva evezve a deszka tetején, mindezt miközben élvezik a csodás panorámát. 

A SUP deszka választásakor fontos szempont lehet a tevékenység jellege. Ha csak lazán evezgetnél, élveznéd a víz és a napsütés adta harmóniát, egy MODUM 10-es,  vagy MODUM 11-es mindenre használható SUP-ot érdemes választanod. Ezek a deszkák stabilak, könnyen irányíthatóak és remekül használhatóak pl. fotózásra is. Ezek a deszkák rendkívül dizájnos termékek. Használata közben egészen biztos oda vonzza az emberek figyelmét, a merész színeknek köszönhetően nagyon egyedi deszkák. Bátran lehet rajtuk stabilan evezni akár ülve, vagy állva. Tökéletesen alkalmas a száguldós gyors evezésre is, vagy éppen egy pihenős napozásra is, csak elfeküdni rajta és ejtőzni a hullámok között. A deszkák terhelhetősége 120kg-ig van meghatározva. Tartozékok biztosítva vannak hozzá, mint a két darab evező, egy uszony, kikötő így lehetővé teszi a pihenésünket, napozásunkat a deszkán. A szetthez tartozik még pumpa, és javítókészlet, valamint hordozótáska is. 

Amennyiben szeretsz relaxálni, meditálni és testmozgást végezni, akkor a Yoga SUP a te választásod. Ez a különleges SUP deszka extra széles és stabil, amely lehetővé teszi a jógagyakorlatok kényelmes elvégzését a vízen. A MODUM Yoga SUP egy új szintre emeli a nyári hobbit. Elképzelhető-e ennél jobb helyszín a stressz leküzdésére, mint a természet közepén, a víz csodálatos társaságában? Megengedheted magadnak, hogy szó szerint elússz a zűrzavar elől, miközben növeled az erőt és az egyensúlyt.Azonban ne feledkezz meg a biztonságról! Bár a Yoga SUP egy nyugodt és pihentető sport, fontos mindig felkészülni a megfelelő felszereléssel: használj mentőmellényt és biztonsági kötelet a biztonságos edzés érdekében. Ez nem csak egy sport vagy egy nyári hobbi. Ez egy életstílus, amely ötvözi a jógát, a vízi sportokat és a természet szeretetét. Tehát ha készen állsz arra, hogy úszd meg a stresszt a vízen, akkor itt az ideje, hogy felfedezd ezt a csodálatos tevékenységet. Vedd fel a SUP deszkát, lépj a vízre, és hagyd magad mögött mindazt, ami visszatart. Engedj szabadjára a lelkedet egy igazi Yoga SUP élménnyel!

A SUP deszkázás valódi kalandot kínál számodra. Lehetőséget ad arra, hogy felfedezd a körülötted lévő világot, miközben edzel és élvezed a friss levegőt. Tehát, ha még nem próbáltad ki ezt a fantasztikus nyári hobbit, ideje, hogy változtass ezen! Látogass el a modumsup.hu webshopjába és válassz egy SUP deszkát magadnak még idén nyáron és fedezd fel a tavakat, tengereket új perspektívából!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem