Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen készséget fejleszt a Playmobil?

A Playmobil egy műanyag alapanyagú, emberkékről mintázott család, melynek mozgatható a feje, lába és csuklója. Mérete pár centiméteres kivitelezésű, mely figurát a 70-es években, gyermekrajzok alapján hoztak létre.  A különböző korosztályú gyermekek nagyon szeretik, elsődlegesen a szerepjáték fejlesztésében nyújt nekik nagy segítséget. Partnercégünknél, a morzsajatekbolt.hu weboldaláról, sokféle figura között kutakodhatunk. Rengeteg különböző variációja létezik, gyermek, férfi és női modelljei között. Mindenféle nemzetiségű embereket bújtattak a figurákba, hogy a világ bármely részén élő gyerekek, élvezhessenek általa fejlődni. Még a ruházatukban és hajuk formájában, színében is sok eltérő modellt találunk.

Gyártásuknál  nagy hangsúlyt feketnek arra, hogy sok-sok témakör csoportot hozzanak létre, mivel így a szerepjátékok több variációját felhasználva, akár egy régebbi korba is belátást enged a gyerekeknek.  Ilyen például a kalózok, tűzoltók, régi Egyiptomi karakterek, rendőrök, építkezések, állatvilág, sport, dínók, akik segítségével a kicsik azt is megtanulják, milyen életük van, vagy volt az embereknek, élőlényeknek. Ezzel tulajdonképpen megnyitjuk a gyermek felé az egész világot, tudását erősítjük, növeljük, ami által felnőtt korára nyitottabb, magabiztosabb,talpraesettebb ember válik belőle. 

Ezekben a figurákban az a jó, hogy több féle játékot lehet vele játszani, egy-egy témakörön belül is. Így fejlesztve a gyermekek fantáziáját, gondolkodását és érzéseiket. A játék közben megtanulnak kedves kapcsolatokat kialakítani embertársaikkal és kezelni a krízis helyzeteket. Mivel a játékcsaládokhoz tartozik rengeteg kiegészítő is, mint járművek, aprócska eszközök és akár épületek is, igazán élethű helyzeteket állít gyermekeink elé.  Gyógyíthatnak orvosként betegeket, eladók lehetnek üzletekben, ólthatnak tűzet, építhetnek házakat, vagy harcolhatnak katonaként, indiánokként, lovagokként egymással. Repülhetnek is, hogy madártávlatból ismerjék meg a vidéket és úszhatnak a víz mélységében, de akár elrepítheti őket a fantázia tündérországba, ahol aztán minden tényleg csak a képzeletükön múlik.

 Kezdetekben  a lovagkor és az indiánok világa volt az , amivel befutott és ismerté tette, de mára már rengeteg típusát fejlesztették ki. Elmondhatjuk erről a játékmárkáról, szenzációs sikert aratott az egész világon, még Magyarországon is gyártották utánzatát. Azt hiszem, aki gyermekének hasznos játékot keres, mindenképp lepje meg ilyen figurákkal, hiszen ez folyamat kiegészíthető újabb darabokkal is majd. Nekem három gyermekem nőt fel, kezében ezzel a játékkal és elmondhatom, hogy igazán szeretettel teli útravalót kaptak a megfelelő fejlődésükhöz általa.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem