Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen ajándéknak örülne a párod? Íme pár tipp amivel nem lőhetsz mellé!

A szívünk mélyén mindannyian szeretünk ajándékozni. Ajándékot adni szerettünknek, hogy lássuk az arcán a meglepetés pillanatát, az öröm sugárzását. Az ajándék önmagában is örömet okoz, de mi van, ha olyan ajándékot adunk, ami személyes és egyedi? A legjobb ajándékot keresed a párodnak, de nem tudod, mit válassz? Cikkünkben a balena.hu webshopjának segítségével hoztunk olyan tuti ajándék ötleteket, amivel garantáltan nem lőhetsz mellé.

Az ajándékozás szépsége és öröme abban rejlik, hogy szeretteinknek egy kis területet biztosítunk szívünkben. Akár férfiról, akár nőről van szó, mindenki örül egy átgondolt, személyes ajándéknak.  Az ajándékozás nem csupán egy gesztus, hanem saját érzelmeink, törődésünk kifejezése is. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy csak egy meglepetésről, mindig szeretnénk valami egyedit, személyre szabottat adni. Az ajándék kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, hiszen a tökéletes meglepetés mindenképp tükrözze a kapcsolatunkat, és örömet okozzon a megajándékozottnak. Íme néhány tipp, amelyekkel nem lőhetsz mellé! 

Fénykép album a legszebb pillanatokkal

Az első ajándékötletünk egy fénykép album. Egy személyre szóló fénykép albummal örök emléket adhatunk a szeretett párunknak. Fontos perceket, órákat, napokat rögzíthetünk benne, amelyeket mindketten szívesen idézünk fel újra és újra. Így a közös emlékeinket bármikor elővehetjük, és átélhetjük azokat a pillanatokat.  Ez egy igazán meghitt és személyes ajándék, ami örök emlék marad. Minden oldalán más és más történet elevenedik meg, melyeket közösen éltetek át. Ez a meghitt ajándék tökéletes választás lehet férfiak és nők számára egyaránt, bármilyen alkalomra vagy spontán ajándékként is megállja a helyét.

Boros ajándék

Második ajándékötletünk a férfiaknak lehet tökéletes választás, legyen szó évfordulóról vagy születésnapról. Ha a párod imádja a finom borokat, akkor ez egy nagyszerű meglepetés lehet számára. Egy szépen csomagolt boros ajándék mindig nagy sikert arat. Készíthetünk akár egy elegáns boros készletet is vagy éppen egy fadobozos boros csomagot párunk számára, biztosan nagy sikert aratsz vele! Feldobhatod az ajándékot még hozzátartozó boros kiegészítőkkel, mint egy elegáns dugóhúzó, vagy egy borhűtő, sőt még egy több rekeszes bortartó állvány is nagyszerű ajándékötlet lehet neki.

Rózsamaci

A nők többsége szereti a romantikus gesztusokat. A rózsamaci például igazán szívhez szóló ajándék. Ez egy klasszikus és időtlen meglepetés, melynek látványa minden nő szívét megdobogtatja. A rózsamacit nem pusztán a szépséget teszi különlegessé, hanem az a finom gesztus is, hogy valaki gondolt rád, és időt szánt arra, hogy meglepjen téged. Ez a kedves és ízléses habszivacs virágokkal diszített figura nem csak aranyos, de hosszú az élettartamú is, mely örök emléket hagy. A polcon elhelyezve folyamatosan emlékeztet téged, hogy fontos vagy kedvesed számára.

A megfelelő ajándék kiválasztásánál a legfontosabb az, hogy az ajándék valóban személyre szabott legyen. Ne ragadjunk le az első ötletnél, gondoljuk át, hogy melyik ajándék fejezi ki a legjobban szeretetünket és tiszteletünket a másik iránt. Az ajándékozás öröme nem a meglepetés árában, hanem a gesztusban rejlik. Az apró figyelmességek, a közös emlékek és a szeretettel átadott ajándékok teszik igazán különlegessé ezt az alkalmat. Emeljük tehát az ajándékozás művészetét a hétköznapi szintről egy magasabb szintre! Látogass el a balena.hu webshopjába, ahol széles választékban válogathatsz az ötletesebbnél ötletesebb ajándékok közül. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem