Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért használjunk otthon víztisztítót?

Visszaemlékszünk még a 70-es-80-as, 90-es évekre? Természetes dolog volt, hogy nap mint nap csapvizet iszunk, esetleg szódát készítettünk, vagy szörppel ízesítettük. Majd megjelentek a boltokban az ásványvizek, elkezdték az emberek tömegével vásárolni. Ma már számos ízben vásárolható, akár buborékmentes, ízesített változatban is.

Felmerülhet a kérdés: Egészséges-e a csapvíz?

Magyarországon általában biztonságos és jó minőségű az ivóvíz. Azonban kb. egymilliós lakosság él olyan lakókörnyezetben, ahol a csövek ólomból készültek. Az elöregedett vezetékek miatt, idővel kioldódik belőlük az ólom: előáll az ólomszennyezés. 

Tudja, hogy mi a magas ólomtartalmú víz fogyasztásának következményei?

Az ólommal szennyezett ivóvíznek káros hatása van az egészségre. Felnőtt korban pedig akár tartós vitaminhiányt okozhat elő azáltal, hogy a legszükségesebb tápanyagok felszívódását blokkolja a szervezetben.

Az ólomszennyezés legnagyobb veszélye, hogy nincs semmi jele, színtelen, szagtalan és csak laborvizsgálattal mutatható ki a jelenléte. Felnőtteknek az immunrendszerét terheli meg, és a vitaminok, nyomelemek optimális felszívódását akadályozza. A gyermekek szellemi fejlődését károsan befolyásolja, a várandós anyukák magzatát pedig súlyosan károsíthatja.

A háztartási vízszűrők szakértője, https://vizetiszom.hu számos termékével tud segíteni a problémán.

A víztisztító készülék elhelyezésének legelegánsabb módja, ha a készüléket a konyhapultba a mosogató alá építjük be. A készülék által megtisztított vizet egy külön csaptelepen keresztül engedhetjük a poharunkba, amit a mosogató tálca mellé szerelünk fel. 

Palackozott vizet fogyaszt? Ezzel is számoljon!

Meg tudja tippelni, hogy családja mennyi palackozott vizet fogyaszt naponta, havonta? Tipp: jegyezze fel, hogy egy héten hány palack fogy, és vonjon abból napi átlagot. 

A megfelelő adatok birtokában már nem kell mást tennie, minthogy a napi ásványvíz fogyasztását az ásványvíz literenkénti vételárát beírni kalkulátorunkba.

megtakarítási kalkulátor

A kalkulátor ekkor ki fogja számolni, hogy egy átlagos költségű víztisztító készülékkel évente mekkora összeget takaríthatna meg.

Meglepő az eredmény? Biztosan! Emellett, arra is kell gondolnunk, ezzel csökkenthetjük az ásványvizes palackok számát és mennyi cipekedéstől szemeteléstől óvjuk meg magunkat és környezetünket. Érdemes tehát befektetnünk egészségünk és környezetünk védelmében ebbe a hasznos és praktikus eszközbe!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem