Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért fontos az immunerősítés a kutyáknak?

Az állatbarátok számára nincsen nagyobb öröm, mint hosszú és egészséges életet biztosítani kedvenceiknek. Kétségtelenül, a hosszabb élettartam érdekében elengedhetetlen az egészség fenntartása. Ennek egyik alappillére az immunrendszer erősítése, amely védőbástyaként szolgál a különféle betegségekkel szemben, éppen ezért kulcsfontosságú az állapotvédelem terén. Cikkünkben a csodacsont.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek, hogy miért érdemes hangsúlyt fektetni a kutyák immunrendszerének erősítésére. 

Az immunrendszer a szervezet védelmi rendszere, melynek fő feladata a betegségek elleni védelem. A kutyák esetében is nagyon fontos az immunrendszer egészségének megőrzése, hiszen ez hozzájárul ahhoz, hogy kedvencünk hosszú, boldog és egészséges életet élhessen. Az egészség védelme kutyáknál sokkal többet jelent, mint csak a betegségek elkerülése. Az egészséges immunrendszerű kutya aktívabb, élettel telibb és boldogabb. Ez azt jelenti, hogy jobban élvezi a játékot, a sétákat és az együtt töltött időt gazdájával. A kutyák immunerősítésének a legfőbb időszaka hasonlóan az őszi és téli szezonra tehető. Ha immunrendszerük nem megfelelően működik, akkor szervezetük védetlenné válik a környezetükben található betegségekkel, s méreganyagokkal szemben is. A kutya szervezetének megfelelő immunválasza döntő szerepet játszik az allergiák elleni védelemben is. Az erős immunrendszer képes felismerni és semlegesíteni a káros anyagokat, így a kutya szervezete kevésbé lesz hajlamos az allergiás reakciókra. Ezáltal az immunrendszer erősítése nem csupán a betegségekkel szembeni védekezésben, de az allergiás tünetek enyhítésében is segítségünkre lehet. Az allergia elleni védelem tehát közvetlenül kapcsolódik az immunrendszer erősségéhez. A megfelelő táplálék, a rendszeres mozgás és a stresszmentes környezet mind hozzájárulnak a kutya egészségének fenntartásához. Az allergén mentes életvitel pedig tovább erősítheti az immunrendszert és csökkentheti az allergiás reakciók kialakulásának esélyét. A különböző immunerősítő kiegészítők megbízható megoldást jelentenek, allergiás állatok esetében is immunrendszerük erősítésére.

Kifejezetten az állatok számára kifejlesztett CBD olaj alkalmazása rendkívül hatásos megoldást jelent a kutyák számára. Napjainkban egyre elismertebb az egészségre gyakorolt pozitív hatása. Különsen javallott daganatos betegséggel rendelkező kutyák, valamint krónikus fájdalommal járó betegségek alatt, különböző krónikus betegségekre, sőt még az epilepszia kezelésében is pozitív eredményeket ért el. Célszerű idősebb, betegségre hajlamos kutyák esetében immunerősítés szempontjából alkalmazni. Ezek mellett növeli a kutyák étvágyát, csillapítja az ízületi fájdalmakat, valamint jelentősen csökkenti az epilepsziás rohamok kialakulását is. Segítséget nyújtanak még a különböző ízületi megbetegedésekben is. 

A Lunderland omega3 és lazacolaj keveréke tökéletes kiegészítője lehet kis kedvencünk egészségének védelmében. A hidegen sajtolt vadlazacolaj nemcsak a kutyák immunrendszerét erősíti, hanem bundájukat is ragyogóvá, nagyon puhává, selymessé varázsolja. Ezenkívül jótékony megoldást nyújt az immunrendszer erősítésében, kialakult allergiás állatok esetében jelentősen csökkenti az allergiás panaszokat is, valamint csökkenti a szervezetben kialakult gyulladásos folyamatokat is, fokozza a vérkeringést valamint erősíti a szívet ezáltal jelentősen hozzájárul a hosszabb élettartam eléréséhez is. Ezt az olaj terméket kizárólag kúraszerűen javallott alkalmazni, 8 hétig. Adagolását a következő módon kell kivitelezni. 0-10kg-os kutyák naponta 1 teáskanál olajat kapjanak, nagyobb testű 10-20 kg súlyú állatok esetében ez 2 tk. legyen, míg a 20-45 kg-os állatok esetében az adag 3 tk. legyen. 45+ súly felett naponta 4 teáskanál adag biztosítható csak. Természetesen a 8 hét leteltével kötelező szünetet tartani.

A kutya egészségének megőrzése érdekében nemcsak a fizikai, de a lelki egészség is fontos szerepet játszik. Az immunrendszer erősítése mellett tehát nem szabad megfeledkeznünk a kiegyensúlyozott étrendről, a rendszeres testmozgásról és a szeretetteljes gondoskodásról sem. Minden kutyabarát törekszik arra, hogy kedvence hosszú és boldog életet éljen. Az immunerősítés ebben az esetben is kulcsfontosságú tényező, hiszen a kutyák egészségét és jóllétét hosszú távon is biztosítani tudjuk vele. Hosszabb élettartam és a betegségekkel szembeni védekezés érdekében kiemelten fontos a kutya immunrendszerének erősítése. Legyen szó allergiák elleni védelemről vagy általános állapotvédelemről, az erős immunrendszer a kutya egészségének záloga. Tegyük meg tehát mindent kedvenceinkért, hogy hosszú és boldog életük lehessen! Látogass el a csodacsont.hu webshopjába és szerezd be a nagyszerű, megbízható termékeket még az ősz beköszönte előtt, erősítsd meg kedvenced immunrendszerét minél előbb. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem