Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért fontos a minőségi fedőmatrac kiválasztása az egészséges alváshoz?

A fedőmatrac használata nagyon fontos, mert egyrészt megvédi a drága, matracunkat és ez mellett még egészséges alvást is biztosít számunkra. Most a  vitaltrade.eu weboldal segít nekem kis ismeretet adni a matracok világából. Partnercégünk oldalán több ilyen fedőmatrac között válogathatunk. Eltérhetnek anyagösszetételben és vastagságban, mely lehet 2-8 cm-ig. Az összetételét nézve lehetnek előnyök és hátrányok egyaránt.  Kiemelném a választékukból az ORTHO- SLEEPY fedőmatracukat, mely igen előnyös speciális problémák ellen, persze az egészséges embereknek is kiváló hatást biztosít. Masszázshatással bír, gerincproblémásoknak segítség, alvászavarok esetében nyugtat, a végtagzsibbadástól szenvedőknek felüdülést hoz és a léguti allergiákat is nagyban csökkenti. Nézzük meg hát kicsit közelebbről a választékot.

Először is érdemes arról beszélni pár sort, hogy mitől is védi a nagy matracokat ez a fedőmatrac? Például az éjszakai izzadás igen jelentős alvás közben és ezek a testnedvek bizony hosszútávon tönkretehetik a matracokat. Aztán bőrünk éjjelente megújúl, így levállik a felesleges réteg, ezáltal baktériumok kerülnek az ágyba, ami ugyancsak károsítja a fekvőfelületünket. Védelmet nyújt még az inkontinencia következményeitől, a nem szobatiszta kisgyermek problémáitól, a női ciklus kisebb baleseteitől, vagy éppen az ágyban elfogyasztott ételek maradványaitól. Egyszóval a fedőmatrac használatával , a nagy matracunk élete is tovább tarthat. Míg a nagy matracunkat igen nehéz és költséges tisztítani, addig a fedőmatracot sokkal  egyszerűbb, de mindig csak a huzatot szabad mosni, mert a hab tönkremehet a tisztítás során. 

Miért is fontos a minőségi fedőmatrac kiválasztása? Mert kényelmesek, és nyugodt, pihentető alvást biztosítanak. Reggel fittebben ébredhetünk, az új napra. Könnyebb tisztításuk miatt, higiénikus körülmények között szundikálhatunk. Persze mindenki más, ezért vásárláskor érdemes mindenképpen kipróbálnunk, milyen kényelmet biztosítana hosszútávon számunkra. Összetétele szerint lehet, memóriahabos, amiről tudni kell igen rosszul szellőzik, ami miatt gyorsan felmelegszik. Ez a fajta volt először sláger. Izzadékonyabb embereknek ezért nem igen ajánlott, viszont a fázosak kedvence lehet. Aztán van a hideghabos változata, mely mostanra átvette a vezetést, ez zónázva van, ezáltal nagyobb formakövetést biztosít a testnek. A latex alapanyagú fedőmatrac pedig, sajnos nagyobb tételben inkább szintetikus, ezért vásárláskor feltétlenül kérdezzünk az összetételéről. A kókuszról pedig annyit mondanék , nagyon kemény felületet ad, ami miatt nem ajánlják fedőmatracnak. Tehát láthatjuk, hogy milyen sokoldalu lehet egy fedőmatrac használata, a titka csak abban rejlik, jól válasszuk meg az éppen  nekünk valót! A vitaltrade.eu partnercégünk nagy segítség lesz a megfelelő minőségi fedőmatrac megválasztásában. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem