Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért érdemes márkás cipőt vásárolni?

Jobbára minden évszak nagy kérdése, hogy hol tud az ember jó áron márkás, divatos vagy sportolásra alkalmas cipőt venni. Megelégednél egy „no name” párral, vagy inkább egy márkásat választanál? Végül is a cipő, az cipő, nem?- ez egy rossz hozzáállás. Ha minőséget szeretnél, és pénzt sem akarsz kidobni feleslegesen, igen is hosszú távon a márka számít! A Brandwebshop Webáruházzal most összegyűjtöttük neked azokat a válaszokat, érveket, amiért érdemes márkás cipőt választani. Most ráadásul teljes kiárusítás van a téli termékekre a webáruházban!

brandwebshop_dvrg

Biztosan te is ismered az a mondást, hogy „ami olcsó, az drágább”, mert lényegében ez azt jelenti, hogy ha silány minőségű terméket vásárolsz, vállalod annak a kockázatát, hogy hamarabb, idő előtt  tönkremegy. Valójában nem is spóroltál vele, hanem többet költöttél rá, amint egy másik darabra le kellett cserélni. Élvezd a lábbelit egy szezonnál tovább és nem csak pénzed, hanem a vásárlásra szánt időd is megmarad! Máris másképp állsz hozzá, igaz?

„A minőségnek ára van!”

Közismert tény, hogy a minőségnek ára van, ezért érdemes megvásárolni a drágább cipőt! Alapanyagok közül a legkiválóbb a természetes bőr, számos esetben sajnálod kiadni érte az a nagyobb összeget, de hidd csak el, hogy megéri!

A drágább, tartósabb cipők előnyei:

Ezek a cipők, jobban alkalmazkodnak a lábad formájához. Nem ritka, különösen puha alapanyag esetében, hogy az ujjaid is kirajzolódhatnak. Néhány hónapos használatot követően, alkalmazkodik a lábad formájához és mozgásához. Így például nem töri véresre a lábad egy hosszú séta után, a kialakításának köszönhetően pedig lábfájdalom sem jelentkezik! Ilyen árucikkei vannak az Adidas és S.Oliver márkáknak!

„Minél idősebb annál jobb!”

A drágább, jó minőségű cipők élettartama hosszabb az átlagos, silányabb változatoknál, így évekig jó szolgálatot tehetnek! Viszont nem csak a minőségen múlik a dolog, hanem a rendszeres karbantartás és ápolás is elengedhetetlen tényezője a több évi jó szolgálatnak!

Vegyük például a Devergo cipőt, amelynek eredete 100 évre tekint vissza, ráadásul hazai márka! Alkotói arra törekszenek, hogy minőséget, innovációt és tradíciót egyszerre jelenítsék meg egy személyre szabott cipőben!

brandwebshop_tamaris

Kialakítás, technológia!

Ma népszerű márkák, mint például a Skechers és a Dorko sportcipőkön számottevő, folyamatosan megújuló technológiát alkalmaznak, és fejlesztenek, amellyel csökkenteni szeretnék a cipő súlyát, és óvni szeretnék a lábat az túlzott igénybevételtől testmozgás során. Nem véletlen, hogy az ismeretlen, pár ezres cipővel nemcsak kellemetlenségeket okozol magadnak, hanem a lábad egészségét is kockáztatod! Tudniillik a szintetikus anyagból készült lábbeliben nem szellőzik a lábad, tehát gyorsabban izzad, ezért kellemetlen szagokat bocsát ki, plusz sérülékenyebbé is válik a lábad! 

Nem csak a sportoláshoz kell a megfelelő cipőt választani, a hétköznapokhoz ugyanolyan fontos, hogy minőségi és kényelmes cipőt válasszunk. Ebben az esetben az esztétika az egyik legfontosabb szempont, tökéletes választás lehet egy Devergo, Tamaris vagy Gas cipő. Jól szemlélteti a minőségét, ha nincs rajta ragasztó folt, sem szabálytalan varrás vagy kilógó cérnaszál. A drágább lábra valókat zömmel nagyobb odafigyeléssel állítják elő, a kialakításuk gondosan megtervezik. 

brandwebshop_drk

Te is elgondolkodtál azon, hogy néha jobb többet költeni egy márkásabb cipőre, hogy spórolj vele, hiszen ennél fogva a megbízhatóság mellett is voksolsz? Nézz körül bátran a Brandwebshop Webáruházban, ahol számos kiváló minőségű cipő között válogathatsz! Ráadásul a webáruházban lehetőséged van SZÉP kártyát bármelyik zsebéből fizetni egészen év végéig, emellett akár az ingyenes szállítással is élhetsz. Ha pedig nem jó a méret ne aggódj, hiszen ott az ingyenes termékcsere lehetőség. Ha pedig bármi kérdésed vagy problémád akadna, akkor eléred a webshopot az ügyfélszolgálaton keresztül, így nem maradsz válasz nélkül! 

Ne habozz és vedd meg most azt a cipőt, amiben még évek múlva is garantáltan kényelmesek lesznek a napok!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem