Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért érdemes karórát hordanunk?

A 17 századtól kezdve státuszszimbólumnak számít az óra. A férfiak a karjukon pedig már több mint 100 éve viselik. Az első világháborúban azzal szembesültek a katonák, hogy a tűzharc közepén bizony macerás az egyik kézben a fegyvert tartani, a másikkal pedig a zsebben matatni az óra után. Nem is kellett hozzá sok idő, a ketyegő karperecek azonnal nagy népszerűségnek örvendeztek, így még inkább elterjedtek a férfiak körében.

Sokan úgy gondolják, hogy a karórák az okostelefonok megjelenése óta elavultak. Ezek általában azok az emberek, akik nonstop nyomkodják a készülékeiket, és egy fél percre sem tudják letenni. Nyilván a telefonok is mutatják az időt, viszont mint ahogy a zsebórák esetében ezeket sem tanácsos mindig keresgélni.

A Balogh Óra-Ékszer Webáruházzal most összegyűjtöttünk neked néhány okot, amik miatt a karórák a mai napig jobbak, mint bármilyen más találmány az idő megállapítására!

baloghekszer_karora

A karórák már szinte antiknak számítanak

Lehet, hogy manapság egyre kevesebb ember visel karórákat. Azonban igaz az is, hogy az old school dolgok brutál jól mutatnak a mai modern, letisztult dolgok között. Azonnal kitűnsz a tömegből, ha csak a karórádról is van szó. A lépésszámlálók és az okosórák viszont abszolút nem tartoznak az ódivatú kategóriába. Tényleg muszáj minden lépést számon tartani? Sokkal többet ér, ha időben érsz oda a találkozóra, mint az, hogy hány lépéssel tetted meg az utat. Egy szép, széles, bőrből készült karóra mindig több fejet fog megforgatni, mint egy darab műanyag.

A karórák mutatós darabok

Mi sem szemrevalóbb egy beszélgetés közepén, mint rápillantani a karodra? Te sem szereted zavarni a körülötted lévőket azzal, hogy megkérdezd tőlük az időt? Ha lemerül a telefonod a folyamatos használat miatt, attól még az órádra ugyanúgy számíthatsz. Három piacvezető nemzet márkái: svájci-, német- és japán óramárkák között biztosan megtalálod a számodra impozáns darabot.

A karórák támogatják az igazi szakmai tudást

Egy karóra több, mint csupán az idő megállapítására szánt eszköz. Egyszerre reprezentálja a hagyományt, történelmet és minden mást, ami jelképessé/értékessé teszi. Egy nívós óra viselésével kijelented, hogy értékeled és támogatod azokat, akik mesteri szintű tudásukkal igazi csodát alkottak. Rengeteg gépsoron gyártott óra is létezik, amit könnyen be tudsz szerezni, de a kézzel készített darabok igazi művészeti alkotásoknak számítanak.

baloghekszer_noiora

A következő generáció egyedi öröksége

A karóra nem csak egy hasznos és szép ajándék, hanem a klasszikus családi ereklye is, amely „apáról fiúra száll”. Amint eléri gyermeked azt a kort, hogy továbbadd neki az órát, arról biztosítva őt, hogy bármi is történjék veled, amíg viseli, mindig vele leszel. Ez tanulságos lecke lehet számodra is, hogy ha vigyázol a dolgaidra, akkor azok sokáig működnek majd és veled maradnak!

A karórák segítenek nem elkésni

Tudod, mi fenomenális még? Nem elkésni. Manapság divattá vált elkésni, mivel túlságosan függünk az okos eszközöktől, és ha nem érkezik üzenet vagy emlékeztető a közelgő eseményről, máris “összedől a világ”!

Itt az új év és a fogadalmak ideje, ha az új évben pontos akarsz lenni, érdemes körül nézned a Balogh Óra-Ékszer Webáruház oldalán, ahol színvonalas ketyegő karperecek sokasága vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem