Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mi alapján válasszunk elektromos fogkefét?

A fogápolás alapvető higiéniai feladatunk a mindennapokban. A fogmosás művelete által eltávolítjuk fogainkról azokat a baktériumokat, amik fogszuvasodáshoz és különböző fogínybetegségekhez, gyulladásokhoz vezethetnek. Ahhoz, hogy maximálisan tudjuk védeni fogunkat a káros hatásoktól, célszerű elsajátítani és nap, mint nap elvégezni a helyes fogmosás technikáját. Ennek köszönhetően hosszú évekig megőrizhetjük fogaink épségét, egészségét, sőt még szépségét is. Cikkünkben a vertigostore.eu webshopjának segítségével mutatjuk be, hogy miért érdemes, és milyen szempontok alapján válasszuk ki a megfelelő elektromos fogkefénket.

Tanulmányok és kutatási eredmények bizonyítják, hogy az elektromos fogkefe használata által fogainkat hatékonyabban tudjuk tisztán tartani, mint egy hagyományos fogkefe esetében. Elektromos készülékek esetében a mosó, sikáló felületeket a készülék teljesen magától végzi el. Ezáltal a lepedékeket jóval hatékonyabban távolítja el, mint a manuális fogkefe. Rendszeres használata által nagyon könnyen tudjuk eltávolítani az ételmaradékokat, sőt még  a táplálkozásokkal járó lerakódásokat is. Így szinte teljesen elkerülhető a fogszuvasodás, fogkő kialakulása, sőt még a fogak sárgulása is. Mivel az elektromos fogkefe fej része jóval kisebb, így sokkal könnyebb hozzáférni a fogakhoz, különösen a hátsó fogakhoz, melyek talán a legproblémásabb területek. A fej gyors mozgásának köszönhetően rövid idő alatt jóval eredményesebb lesz a fogápolás, mintha kezünkkel erő használattal mosnánk fogainkat.  Az összes fog tisztítását az elektromos készülék végzi, nekünk csupán annyi a feladatunk, hogy vezessük körbe a szájüregben az összes fog mentén. 

Milyen szempontok alapján válasszuk ki az elektromos fogkefénket?

A boltok polcain, vagy éppen az internetes vásárlás világában széles választékban találkozhatunk különböző fogápoló készülékekkel. Így nem csoda, hogy fejtörést okoz számunkra a kiválasztás. Ha maximális védelmet, és eredményt szeretnénk, akkor érdemes mindenképpen minőségi termékek közül választani. Elsődlegesen azoknak az embereknek javasolt a napi szintű használata, akik rosszabb fog genetikával rendelkeznek, hajlamosak a szuvasodásra, fogkőre, hamar sárgásak lesznek a fogai, napi szinten fogyasztanak cukros ételeket, koffeines italokat. Hazánkban a legnépszerűbb termék talán a szónikus fogkefe. Működésük a hagyományos elektromos fogkeféhez hasonló, vagyis a tisztítást mechanikus úton végzi, úgy hogy közben rotáló mozgásokkal valósítja meg, úgy hogy közben a sörték súrolják fogainkat. A különbség egy hagyományos, és szónikus fogkefe közt a sebességben keresendő, ezek a termékek jóval gyorsabban mozognak a fogakon, így sokkal eredményesebb hatást eredményeznek fogaink védelmében. Ezek a fogkefék már 12000-24000 Hz-es frekvencián működnek, s közben zümmögő hangot adnak ki.  Ám a szónikus fogkefék nemcsak a sörték mozgása által képesek eltávolítani a baktériumokat, hanem a gyors mozgásának köszönhetően létrejövő hanghullámok segítségével is. Így nagyon gyorsan képesek eltávolítani az ételmaradékokat a fogakról, s a fogak közül is. Természetesen a szónikus fogkefék fejét bizonyos időközönként cserélnünk kell, a megfelelő higiénia védelmében. A szakemberek javaslata szerint 3 havonta mindenképpen cseréljük őket, a művelet rendkívül egyszerű, a fejet csak le kell szedni, majd az újat a helyére kell pattintani. Érdemes tudni, hogy a szónikus fogkefét bátran használhatjuk kisgyermekünk fogápolásánál, így lehetőségük lesz nagyon hamar, még kiskorban elsajátítani a helyes fogmosási szokásokat, műveleteket.

Ha szeretnéd fogaidat maximális biztonságban tudni, szeretnéd egészségüket, szépségüket megőrizni hosszú időn át, akkor látogass el a vertigo.eu webshopjába és válaszd ki ezeket a nagyszerű szónikus elektromos fogkeféket, és ápold fogaidat vele nap, mint nap.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem