Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Masszázs olajok, gyertyák, romantikus kiegészítők.

szexshop emberek

Mi emberek társas lények vagyunk, és törekszünk arra, hogy találjunk egy olyan ideális párt, akivel közösen kialakíthatunk egy stabil, boldog párkapcsolatot, annak reményében, hogy biztonságban érezhetjük magunkat érzelmileg és fizikálisan is. A szerelem első mozgatórugója a fizikális vonzalom. Hosszú évek múlásával, ahogy telik az idő, úgy nő az esélye annak, hogy az idő vasfoga monotonná teszi a kapcsolatokat, ha nem fordítanak kellő figyelmet, törődést a vágy fenntartására.

Cikkünkben most a szexshop.hu webshopjának segítségével gyűjtöttünk össze ötleteket a hálószobai pillanatok felpezsdítésére.

szexshop gyertya

Gyertyák

Egy gyertya fénnyel kivilágított szoba hatására könnyebben rá lehet hangolódni egy érzéki estére. A kellemes fényviszonyok kellemes ellazulást eredményeznek, a párok teljes mértékig egymásra figyelnek, egymásra hangolódnak. Az illatszerekről már az ókorban is úgy vélekedtek, hogy vágyfokozó hatásuk van. A szaglás az érzékiségnek az alapvető eleme valamint az izzadtságban kiválasztott vegyületek nagyon fontos szerepet játszanak a nemi vágy felkeltésében. Ahhoz, hogy a szobában nyugodt légkör legyen, gyertyákat kell különböző helyekre elhelyezni. Gondoltad volna, hogy egy különleges gyertyát, ha meggyújtasz nem csak, hogy kellemes fényeket teremtesz vele, de még masszás olajjá is változik? Ezekkel a gyertyákkal igazi szenvedélyes élményeket okozhatsz párodnak. Kellemes, érzéki illatuk van, a kanóc meggyújtását követően masszásolajjá változik, és kezdetét veheti az érzéki cirógatás. A gyertya lángját körülbelül 20 percig kell égetni, majd utána a viasz megfelelő állapotú lesz, és kezdődhet is az érzéki simogatás.

 szexshop masszazs

Masszázsolajok

Az erotikus masszázs csodálatos módja, hogy pároddal sokkal érzékibbé tegyétek intim pillanataitokat. Tökéletes ajándék lehet akár évfordulóra, vagy egy szürke pénteki hétköznap feldobására is. Rengeteg előnye van, hogy miért érdemes kipróbálni a hálószobában társunkkal. Lendületet visznek, felpörgetik az egyhangú estéket, nyugtató és vágyfokozó hatása által kellemes hangulatba hoz, így tökéletes indítása egy érzéki együttlétnek. Nincs is másra szükség, mint egy masszázsolajra. Pár csepp olaj a kezedre és már végig is lehet masszírozni párod minden porcikáját vele. Kézről javasolt felvinni a partner bőrére, mivel hátára cseppentve kellemetlen, hideg érzést okozhat. Az illatoknak a masszázsban is fontos szerepük van, stimuláló hatással van az érzékszerveinkre, így ha szeretnél egy élményekkel teli estét akkor bátran vesd be. A partnertől kapott masszázs rendkívül élvezetes “ajándék” lehet, főleg egy kimerítő stresszes nap után, az aktus előtti ellazulásban is.

Ha szeretnél kiszakadni a mindennapi gondokból, szeretnéd kikapcsolni a mindennapi teendők körül forgó gondolataidat, és inkább szeretnél egy érzéki, élményekkel teli estét eltölteni Kedveseddel, akkor nézz be a Szexshop weboldalára, ahol számos romantikus kiegészítőket találhatsz, amikkel biztosan felpörgeted a hálószobai eseményeket.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem