ExitOP x

Hogyan védjük az arcbűrünket ősszel?

Nem csak a levelek színe változik az ősz beköszöntével; a bőröd is. A bőr kevésbé tartja meg a nedvességet ősszel, a hűvös és száraz levegő miatt. Az „őszi bőr” fő tünetei közé tartozik a szárazság, fakó bőrtónus, napfoltok, hámlás és irritáció, valamint egyes krónikus betegségek is áltában ilyenkor jönnek elő. Ezért az ősz folyamán a bőrnek extra táplálásra és védelemre van szüksége.

Hogy a bőröd szép és ragyogó maradjon, érdemes néhány kisebb változást végezned a szépségápolási rutinodban. Ebben a dermaonline.hu weboldala tud segíteni, ahol mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet!

Íme a legjobb őszi bőrápolási tippjeink, amelyek segítségével kialakíthatod az új bőrápolási rutinodat, hogy készen állj az évszakváltásra! 

gyógyszer

   1. Válts hidratálóbb arctisztítóra!

A hőmérséklet csökkenésével a páratartalom is csökken, ami miatt bőrünk elveszti nedvességtartalmát. Tedd meg az első lépést, és előzd meg a nedvességveszteséget: cseréld le a mostani arctisztítódat egy hidratálóbbra.

   2. Válassz egy őszi bőrápolót!


Lehet, hogy még mindig a nyári napokról álmodozol, de ez a sok napsütés, klór és só vízhiányos bőrhöz vezethet ősszel. Erre remek megoldás a hidratáló krém, amit mindig közvetlenül az arctisztítás után vigyél fel a bőrödre.

   3. Ne aggódj a foltok miatt!

Az időjárás változása miatt időnként bőrünkön foltok jelenhetnek meg. De emiatt ne ess pánikba! Csak tegyél fel egy őszi arcmaszkot, például egy olyat, amely agyagot tartalmaz. Ez megadja a bőrödnek azt a méregtelenítést és ragyogást, amire szüksége van. A természetes anyagok segítenek eltávolítani a szennyeződéseket, miközben ragyogást adnak a bőrnek.  

arc

   4. Cseréld le a könnyű hidratáló krémedet egy gazdagabb formulával rendelkezőre!

Ha azt keresed, hogy hogyan tudnád megelőzni a száraz bőrproblémákat, akkor egy gazdagabb hidratáló krém hozzáadása gyors és hatékony segítség lehet a bőröd számára. Gyakran az ajkak érzik meg először a hideget, és ha azt tapasztalod, hogy semmi sem segít az ajkaidon, akkor érdemes beszerezned egy arckendőt az elhalt hám eltávolítására.

krém

Íme, az őszi bőrápolási tippjeink, amik segítenek helyreállítani a nyár utáni bőröd, hogy az nyugodt és hidratált legyen! A tökéletes bőrért látogass el a dermaonline.hu weboldalra, ahol a legjobb bőrápolási termékek közül tudsz válogatni!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem