Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan védjük az arcbűrünket ősszel?

Nem csak a levelek színe változik az ősz beköszöntével; a bőröd is. A bőr kevésbé tartja meg a nedvességet ősszel, a hűvös és száraz levegő miatt. Az „őszi bőr” fő tünetei közé tartozik a szárazság, fakó bőrtónus, napfoltok, hámlás és irritáció, valamint egyes krónikus betegségek is áltában ilyenkor jönnek elő. Ezért az ősz folyamán a bőrnek extra táplálásra és védelemre van szüksége.

Hogy a bőröd szép és ragyogó maradjon, érdemes néhány kisebb változást végezned a szépségápolási rutinodban. Ebben a dermaonline.hu weboldala tud segíteni, ahol mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet!

Íme a legjobb őszi bőrápolási tippjeink, amelyek segítségével kialakíthatod az új bőrápolási rutinodat, hogy készen állj az évszakváltásra! 

gyógyszer

   1. Válts hidratálóbb arctisztítóra!

A hőmérséklet csökkenésével a páratartalom is csökken, ami miatt bőrünk elveszti nedvességtartalmát. Tedd meg az első lépést, és előzd meg a nedvességveszteséget: cseréld le a mostani arctisztítódat egy hidratálóbbra.

   2. Válassz egy őszi bőrápolót!


Lehet, hogy még mindig a nyári napokról álmodozol, de ez a sok napsütés, klór és só vízhiányos bőrhöz vezethet ősszel. Erre remek megoldás a hidratáló krém, amit mindig közvetlenül az arctisztítás után vigyél fel a bőrödre.

   3. Ne aggódj a foltok miatt!

Az időjárás változása miatt időnként bőrünkön foltok jelenhetnek meg. De emiatt ne ess pánikba! Csak tegyél fel egy őszi arcmaszkot, például egy olyat, amely agyagot tartalmaz. Ez megadja a bőrödnek azt a méregtelenítést és ragyogást, amire szüksége van. A természetes anyagok segítenek eltávolítani a szennyeződéseket, miközben ragyogást adnak a bőrnek.  

arc

   4. Cseréld le a könnyű hidratáló krémedet egy gazdagabb formulával rendelkezőre!

Ha azt keresed, hogy hogyan tudnád megelőzni a száraz bőrproblémákat, akkor egy gazdagabb hidratáló krém hozzáadása gyors és hatékony segítség lehet a bőröd számára. Gyakran az ajkak érzik meg először a hideget, és ha azt tapasztalod, hogy semmi sem segít az ajkaidon, akkor érdemes beszerezned egy arckendőt az elhalt hám eltávolítására.

krém

Íme, az őszi bőrápolási tippjeink, amik segítenek helyreállítani a nyár utáni bőröd, hogy az nyugodt és hidratált legyen! A tökéletes bőrért látogass el a dermaonline.hu weboldalra, ahol a legjobb bőrápolási termékek közül tudsz válogatni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem