Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan rendezd be a nappalit elemes bútorokkal

A nappali a családi élet központja, ahol az otthonosság, a kényelem és az ízléses bútoroknak köszönhetően kialakul egy harmonikus egység.  Az elemes bútorok elhelyezése ideális lehetőséget biztosít. Arról nem beszélve, hogy rendkívül funkcionálisak, mobilisak és esztétikus kinézetet eredményeznek nappalinknak. Cikkünkben a butorcity.hu webshopjának közreműködésével szeretnénk tuti tippeket adni nektek arra az esetre, ha szeretnéd nappalidat átalakítani és elemes bútorokat helyeznél el. 

Az elemes bútorok sokoldalúsága nyújtja a legnagyobb előnyt a nappaliban. Általuk lehetőségünk nyílik arra, hogy egyedi kombinációkat alkossunk a bútor elemek segítségével, így az általunk kiválasztott darabokkal a nappali minden egyes szegletét maximálisan kihasználhatjuk. A TV szekrény, a komód, a polcok, sőt még a kanapé is mind megállja a helyét önállóan, de egymással vegyítve, összhangban kialakítva garantálja a harmonikus összképet. Kiválasztásuknál fontos szempont lehet a mobilitás, hiszed az idő múlásával folytonosan változik ízlésvilágunk. Ezért ezeket a könnyen át rendezhető bútorokat bátran tudod helyiségen belül át rendezni. Ezek az elemes bútorok könnyedén áthelyezhetők, cserélgethetők, így a nappali folyamatosan új arculatot ölthet anélkül, hogy nagyobb átalakításokra lenne szükség. Az ízléses kialakításuk nem hagyható figyelmen kívül. A bútorok anyaga, színe, formája nagymértékben határozza meg a szoba hangulatát. Az elemes bútorok széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő darabokat. Legyen az modern, klasszikus vagy vintage stílus, biztosan találunk hozzá illő bútort. Könnyen találunk hozzájuk illő kiegészítő dekorációt, mint a növények, álló lámpák, ízléses pocelánokat is. 

Hogyan célszerű berendezni a nappalit elemes bútorokkal?

Mivel a nappali a családi élet központja, ahol egy jó film nézésével, vagy barátokkal beszélgetve tölthetjük szabad időnket. Az elemes bútorok ezen színtér berendezését teszik igazán rugalmassá és személyre szabottá. Azonban hogyan célszerű ezeket a mobilis szekrényeket ízlésesen berendezni? A továbbiakban erre keressük a választ. Az elemes bútorok közül a TV szekrény jelenti a nappali központi elemét, amelyhez a többi bútordarabot illesztjük. Napjainkban egyre népszerűbbé vált, hogy a lapos TV-t már nem a szekrényre állítva helyezik el, hanem egy konzolon, amely a szekrény felett van felfúrva a falra. Így rengeteg szabad helyet biztosít számunkra maga a TV szekrény. Természetesen TV-nk helyet kaphat magán az állványon is. Mivel a TV szekrény a fő kiindulópont, ezért célszerű a kanapét vele szembe elhelyezni. Egy jól megválasztott darab nemcsak a tévének ad otthont, hanem praktikus pakolós helyet is biztosít különböző dekorációs elemeknek, mint a növények, zöld műnövények ízléses kaspóban, vázáknak, s szobroknak is. A mobilis TV szekrények nyújtotta rugalmasság lehetővé teszi az otthon minden pontjáról történő nézést, így akár a konyhából is követhetjük kedvenc műsorainkat. Az elegáns megjelenés pedig a nappalit is ízlésesé teszi.

A TV állványhoz tartozó szekrények pedig különösen fontosak, hiszen ezek a bútorok nem csak tárolóhelyként szolgálnak, hanem dísztárgyainkat is kiemeli, illetve magát a tv szekrényt is. Ezeknél a szekrényeknél is fontos megjegyezni, hogy rendkívül mobilisak, többféle módon kombinálhatjuk az elemeket, könnyedén újrarendezhetjük nappalinkat. Nappalink berendezése során természetesen vegyük figyelembe a helyiség adottságait, fényviszonyait, a meglévő falszínt is. Ezeket figyelembevéve egy harmonikus, mobilis és ízléses enteriőrt alakítunk ki, amiben mindenki jól érzi magát. Az elemes bútorok sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. Ne féljünk tehát kísérletezni, hiszen a változatosság gyönyörködtet! Az elemes bútorok között sokféle stílusban találhatunk darabokat, így biztosan megtaláljuk az otthonunkba illőt. Legyen az modern, vintage, rusztikus vagy éppen minimalista - az ízléses berendezés alapja mindig a harmónia és a személyiségünk tükrözése. A nappali átalakítása nem feltétlenül jelent nagy munkát vagy költséget - néhány jól megválasztott elemes bútorral jelentősen megváltoztathatjuk a helyiség hangulatát. Az eredmény pedig nem csak szemre szép lesz, de a mindennapokban is hozzájárul a kényelemhez és a praktikumhoz. 

Az elemes bútorok lehetőséget adnak arra, hogy saját ízlésünknek megfelelően alakítsuk ki otthonunk központi terét. A mobilis kialakítás rugalmasságot biztosít, az anyag- és formaválaszték pedig személyessé teszi a teret. Válasszuk ki bölcsen darabjainkat, hogy nappalink valóban az otthonunk szíve legyen! Látogass el a butorcity.hu webshopjába és válogass a szebbnél szebb elemes bútorcsaládok közül. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem