Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan helyezzünk fel tökéletesen egy képernyővédő fóliát?

A mobiltelefonok képernyőjének védelme elengedhetetlen a mindennapi használat során. Az üvegfólia kiváló megoldást kínál erre a célra, mivel hatékonyan óvja a képernyőt a karcolásoktól, ütésektől és egyéb sérülésektől. A tökéletes védelem érdekében azonban fontos, hogy a védőfólia megfelelően legyen felhelyezve. Ebben a cikkben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan helyezzünk fel egy üvegfóliát mobiltelefonunk képernyőjére.

Mielőtt belekezdenénk, csak egy javaslatunk van, ha már előtte volt mobiltelefonodon üvegfőlia, akkor előszőr annak az eltávolításával kell kezdeni a folyamatot. Utána kövesd az alábbi lépéseket.

folia_leszedés

1. Előkészületek

Mielőtt hozzáfognánk a fólia felhelyezéséhez, győződjünk meg róla, hogy tiszta és pormentes környezetben dolgozunk. Mossuk meg alaposan a kezünket, és szerezzünk be egy mikroszálas törlőkendőt, alkoholos tisztító kendőt és egy száraz tisztító kendőt is.

2. A képernyő tisztítása

Tisztítsuk meg a mobiltelefon képernyőjét az alkoholos tisztító kendő segítségével, majd szárítsuk meg a mikroszálas törlőkendővel. Ügyeljünk rá, hogy ne maradjon por vagy ujjlenyomat a képernyőn.

tiszittas

3. Az üvegfólia előkészítése

Vegyük ki a védőfóliát a csomagolásából, és távolítsuk el róla a védőfóliát. Ügyeljünk rá, hogy közben ne érintsük meg az üvegfólia ragasztós felületét.

4. A fólia felhelyezése

Helyezzük a fóliát a képernyő fölé úgy, hogy az illeszkedjen annak méreteihez és formájához. Ha megfelelően pozicionáltuk, óvatosan engedjük le a fóliát a képernyőre, és simítsuk végig a fólia közepétől indulva a szélei felé haladva. Ezzel eltávolíthatjuk a levegőbuborékokat a fólia alól.

felhelyezes

5. A fólia rögzítése

Ha a fólia felhelyezésekor mégis levegőbuborék maradt alatta, használjunk egy műanyag spatulát, vagy egy bankkártya szélét a buborékok eltávolításához. Ügyeljünk rá, hogy közben ne sértsük meg az üvegfóliát vagy a képernyőt.

6. Az utolsó simítások

Végezetül töröljük át a képernyőt egy száraz tisztító kendővel, és ellenőrizzük, hogy minden buborék eltűnt-e. Ha megfelelően végeztük a felhelyezést, a védőfólia észrevétlenül illeszkedik a képernyőhöz, és hosszú távú védelmet nyújt mobiltelefonunk számára.

+1 Tipp

Fontos, hogy mindig telefonunkhoz illő üvegfóliát válasszunk, ezért ajánljuk a Bluedigital webáruház kínálatát. Válaszd ki, telefonod márkáját és kezd meg képrenyőd védelmét még ma. Milyen védőfóliát keresel? Samsung Üvegfóliák, iPhone Üvegfóliák, Xiaomi Üvegfóliák, Huawei Üvegfóliák.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem