Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan használd hatékonyan az Extol kézi csempevágót?

Az EXTOL kézi csempevágó igen kiváló eszköz a csempék otthoni vagy éppen a kisipari környezetben. Ha megfelelően használjuk, lehetővé válik a pontos, precíz, hatékony vágás, ami segít abban, hogy a csempék biztosan pontosan tudjanak illeszkedni egymáshoz. Így a végeredményünk egy nagyon szép kivitelezésű munka lesz. Cikkemmel szeretnélek benneteket arról meggyőzni, hogyan lehet az Extol csempevágókat igen hatékonyan használni. Beszerzésében segítségetekre lesz az anetshop.hu weboldala, ahol számos Extol csempevágó között válogathatsz.

A csempevágó hatékonyságát úgy lehet fokozni, ha bizonyos szempontokat, szabályokat betartunk. 

Először is ki kell választanunk a megfelelő vágókereket, mely a különböző méretű, vastagságú és anyagú csempékhez jól használhatóak. Ha megvan a megfelelő kerék a feladathoz, feltétlenül ellenőrizzük le, megfelelően illeszkedik-e az eszközünkbe. Majd ezután kell beállítanunk a vágási méretet, mely az Extol csempevágó esetében úgy történik, hogy a benne található mérőszalagot használjuk. Nagyon kell arra ügyelnünk, hogy a csempék  pontosan illeszkedjenek a vágóasztalra. A vágási vonal a vágókör közepén kell hogy legyen. A csempének igen stabilan kell állnia, hogy vágás közben ne tudjon elmozdulni. Eztán a vágókör forgatása segítségével, vágjuk át a bejelőlt vonalon. Az eszközt egyenletesen kell húzni végig a csempén és nem szabad erősen nyomni. Ha minden csempénket egyforma megfelelő méretre szabtunk, pontosan kell illeszteni az előző csempe mellé. Mindegy hogy szakember vagy, vagy csak jó kézügyességed van, mindenképpen segítségedre lesz a felújításhoz, ez a gépezet. Tulajdonképpen, ha a használati feltételek betartásával, bárki egyszerűen szép munkát végezhet a kis gépezettel. 

Ne felejtsük el, ha végeztünk a napi munkánkkal, a csempevágót használata után nagyon alaposan kell megtisztítani, azért, hogy  a vágókör továbbra is éles maradjon. Ügyelni kell arra is, hogy zsíros kezünkkel nehogy megéríntsük a vágókereket, hiszen így a hatékonyságán csórbíthatunk. Ezenkívűl a balesetek elkerülése végett is fontos a megfelelő használata. Ha tehát te is csempézés előtt állsz, nézz be az anetshop.hu weboldalára, ahol többféle termék között válogathatsz! Nagyon hatékony eszköz lehet számodra is, persze ha megfelelően használod a gépezetet.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem