Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Felfedjük, a 2023-as ékszer újdonságokat

A divatban nem csak az öltözködésünk változik folyamatosan, kiegészítésként az ékszereink is hozzá idomulnak. Persze minden évszaknak meg van a maga stílusa és az ünnepnapok, rendezvények más-más kollekciót kívánnak. A 2023-as évben is csodálatos ékszerek várnak ránk, melyekkel igazán feldobhatjuk és  kiegészíthetjük ruházkodásunkat. Ruhánk fazonja, stílusa és maga a rendezvény, irányt ad egy-egy megfelelő ékszer kiválasztásához. Jó ötletekhez kapunk segítséget a czarekszer.hu weboldalán, ahol rengeteg szép újdonság között, minden kedves vásárló megtalálhatja a hozzá illő darabokat. Sok-sok szépséges termék vár bennünket ezen az oldalon. Nagyon szép szóló és szett termékek között nézelődhetünk, lehet az ezüst, arany és kristályékszer is, férfiak és nők egyaránt találnak megfelelő darabot számukra. Cikkemben felfedem  a 2023-as év legmenőbb ékszer újdonságait.

Idén is a formák, anyagok és színek együttes összképe adja meg, melyek lesznek a felkapott darabok. Az idei évünk ékszer színe lett a Viva Magenta, mely magába foglalja a hideg és meleg tónusok keveredését. A sötétlila szín például nagy trend lesz idén, az ékszerek, bizsuk világában. Az idei év hozott kissé szokatlan stílusokat is, mint a rodolit és rózsaszín turmalin felhasználását is. A 2023-as trendi magával hozta az ezüst népszerűségét. A fémek keveredése, különböző kombinációja, nagyon meg fog mutatkozni. A hideg fémek arannyal való vegyítése és a rose gold kölcsönhatása kiemelkedő stílust hoz fel. A gyöngyök pedig igen merész ötletekkel jönnek. Lesz itt fekete nagy gyöngy és rengeteg forma kialakítás. 

A formák és motívumok között nézelődve, szívesen választjuk majd a tengeri élőlényeket, virágokat illetve személyes motívumjainkat is. A színes virágok az unalmas ruhadarabjainknak is kellő melegséget adhat. Ezek a virágok lehetnek akár lágy vagy merész, tompa vagy fényes kivitelezésűek, igazán feldobhatjuk velük öltözködésünket. A tengerparti és strandi trendi igazi hangulatot ad majd egyéniségünknek. A szentimentális ékszerekkel a belső érzelmeinket tudjuk majd felszínre emelni, például gyermekeink neve, egy szerettünk fényképe, bizonyos fontos emlékdátumok megjelenítése ékszereinkben igazi kihívás lesz a gyártóknak. Aztán jönnek a klasszikus, gravírozott ékszerek is, melyekkel kulturát, hitet, esetleg bizonyos hobbit szeretnénk megmutatni a világ felé. 

Idén a lánckarkötőket leváltja a kissé mandzsettás, maszívabb változat, melyben minden stílusú vásárló megtalálhatja önmagát, lehet klasszikusan elegáns forma, vagy akár lázongó stílus. A tavalyi évben tombolt gyűrűszettek is élen járnak idén, csak kiegészülnek extravagány darabokkal is. Nagyon menő lesz a függőláncos és medálos változat. A fülbevalóknál nagy figyelmet kap idén a fülcimpa. Ebben a kategóriában nagyon merész darabok kerülnek piacra. Nagy trendi lesz a réteges karika, a lógó láncfülbevaló, vagy éppen a strassz és nagy, gombos gyöngy formák. A fülbevalók akár vállig érő hossza, igen divatosnak számít a 2023-as évben. 

Ilyen szépséges ékszerek között nézelődhetsz a czarekszer.hu partnercégünk oldalán, ahol minden alkalomra, igazán gyönyörű ékszerek várnak ránk. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem