Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Fejlesztő játékok fontossága!

A fejlesztő játékok nagyon fontosak a kreativítás növelésében. Minnél kreatívabb egy gyermek, annál jobb lesz felnőtt korában a megoldóképessége, ami által peddig erősödik magabiztossága, talpraesettsége is. Érthetőbben ez annyit jelent, gyorsabban és átláthatóbban hoz döntéseket majd, akár új megoldásokat is találva bizonyos helyzetekben. Ilyen készségfejlesztő játékokat találunk a katica.hu partnercégünk oldalán, ahol több féle csoport közül válogathatunk. Akár szerep-, logikai-, építő-, beszédkésségfejlesztő-, számolással, írással kapcsolatos-, vagy a finommotorika erősítésére való játékot keresel, itt rengeteg lehetőséget találsz, de még ezeken kívül is több fejlesztő csoport között böngészhetsz a weboldalon. 

A kreativítás egy olyan fontos készség, képesség, mely által mindennapi életünk könnyebbé válhat. Ugyanis ha elménk gyorsan tud reagálni és megoldást találni egy-egy probléma kiküszöbölésére, hamar túljutunk a krízis helyzeteinken. Az ember elméje nagyon szereti a kihívásokkal teli izgalmakat. Általa életünk rengeteg élményt raktároz el, ami peddig újabb célokat adhat mindannyiunknak. Tudnunk kell, hogy a kreaivítást gyermekkorban a legkönnyebb fejleszteni, ezért meggondoltan kell a kicsiknek játékot választanunk. A katica.hu onlinebolt fő erőssége, az ilyen készségfejlesztő játékok értékesítésében rejlik. Ezekkel a játékokkal az a cél, hogy a gyermek megtanuljon gyorsan gondolkodni, önnálóan jó döntéseket hozni, mivel minden problémára szinte más a megoldás. 

Ez a világ lelassította a gondolkodást, mivel szinte minden elérhető gombnyomásra. Ezért az új generáció problémamegoldó képessége is lanyhult, ami azt jelenti, nem megoldani akarnak dolgokat, ha nehéz kőbe ütköznek. Inkább tovább állnak, minthogy elméjüket használva megoldják a felmerülő helyzeteket. Ezért még kicsi korban kell odafigyelnünk arra, hogy használni akarják képzelő erejüket és gondolkodni akarjanak. Erre valók ezek a szuper fejlesztő játékok. 

A Miniland márkájú játékok Spanyolországból származnak, itt kezdték el gyártásukat és forgalmazásukat az 1990-es évek környékén. A legkisebbtől az óvodás korú gyermekekig, minden korosztálynak találunk megfelelő képességfejlesztő játékokat. Babák, építőjátékok, vagy kisautók, szerelőkészletek a fiucskáknak, és még sorolhatnánk, bármit is szeretnénk fejleszteni, itt ezen az oldalon biztosan találunk hozzá termékeket. Szeretném itt kiemelni, hogy a cég nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyermekek lelkét erősítsék. Ehhez tervezték meg például a többféle rasszból álló Miniland babáikat is, melyek által fejleszthetőek az érzelmi szintjeik, empátiájuk és a mások iránti együttérzéseik is. Ezek a babák több méretben is léteznek, sőt egész ruhatárat is válogathatunk nekik össze. Lenyűgöző, hogy a gyártó cég mi mindenre gondolt, a tervezésüknél. Megtanítják a kicsiknek, hogy minden fajta embert eltudjanak fogadni. Ezért babáik között vannak szemüveges, hajas, vagy kopasz, de még Down-színdrómás, és hallókészülékes termékeik is, melyek választhatóak textil, műanyag, vagy vízálló, aztán meztelen, vagy éppen fehérneműs kivitelezésben is. Fiuknak és kislányoknak egyaránt találunk ilyen játékokat.

Ne felejtsük el, hogy gyermekeink néha másra is használják játékaikat, mint amire kifejlesztették. Hagyjuk kibontakozni őket, mert ez által fejlődnek a legjobban!  

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem