Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezért helyettesítsd hevítőrúddal a dohányzást!

Amióta Magyarországon is korlátozták a cigarettázást az éttermekben, közintézményekben, sokan kerestek valamilyen más alternatívát, ami kiváltja a hagyományos „bűzrudacskát”.

Mi is az a hevítőrúd?

A hevítőrúd általában a cigarettánál rövidebb rúd, ami a hevítőbe kerül (pl.: Heets). Ezeknek a termékeknek a lényege az, hogy nem „égetik”, hanem hevítik a terméket. Többféle kivitelben készülhet: dohánylevélből ugyanúgy, mint fekete teából, lehet nikotinos és nikotinmentes. Íz szempontjából léteznek gyümölcsös, kávés, mentolos és más aromákban készült típusok egyaránt.

Van, aki azt gondolja, hogy a különböző hevítőrudak segítségével le lehet szokni a dohányzásról, de ezt sokan cáfolják. Némileg nyugtathatjuk magunkat, hogy kevesebb káros anyagot tartalmaz, például az egyik fő összetevőt, a nikotint kivonták belőle, továbbá mellette szól, hogy nem büdös, elvileg bárhol "elszívható”.

Tapasztalataim szerint pont ezért füstölünk el többet a hevítőrudakból, mert akár az íróasztal mellett, munka közben is „füstölhetünk” vele, ráadásul nem tesszük ki környezetünket a passzív dohányzásnak, ruhánk, leheletünk sem áraszt kellemetlen füst szagot.

A Herbal Stick, vagy másként nikotinmentes hevítőrúd, ideális alternatíva lehet. Természetes összetevőket tartalmaz, és Iqos-szal kompatibilis.

Külön élvezetet nyújt, hogy különböző aromákkal ízesített változatban kapható. Választhatunk sárgadinnyés, áfonyás, citromos, lime-os, vagy akár mentolos ízűt is.

Mégis miért ajánlatos a hagyományos cigit felváltani a hevítőrúddal?

Elsődleges célja az, hogy a dohányfüst belélegzéséhez hasonló érzést nyújtson, ezáltal segítse a cigarettáról való leszokást.

Az elektromos cigarettával lehetséges egyre kevesebb nikotint bevinni a szervezetbe, így elvileg segíthet a nikotinról való leszokásról. További előnye, hogy jóval kevesebb káros anyagot tartalmaz, mint a hagyományos cigaretta, ezáltal a dohányzás egészségesebb formáját teszi lehetővé.

A nikotinmentes hevítőrudak segítségével helyettesíthető a cigarettázás, és elkerülhető akár az is hogy a cigaretta letétele után – pótcselekvésként- nassolásba kezdjen.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem