Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Ezekkel a tűzijátékokkal kirobbanó lesz a szilvesztered!

Ki ne szeretné a tűzijátékok látványát és mindent bemorajló hangját?! Igazán varázslatos élmény minden év első és utolsó óráiban az eget szemlélve fényesen ragyogó tűzgolyókat csodálni. A különböző nagyságú, mintájú, színű és karakterisztikájú robbanásokat sosem lehet megunni, mindig van, ami egy kicsit más, kicsit szebb és érdekesebb. De mi lehet a látványuknál is élvezetesebb? Hát működtetni őket! Meglehetősen felemelő érzés meggyújtani a kanócot, aztán várni a nagy pillanatot a többiekkel, majd pedig élvezni a show-t, amit mi indítottunk be. Aki igazán oda van a tűzijátékokért minden bizonnyal emlékszik még az első alkalomra, amikor elég idősen az apukája megengedte neki, hogy a következőt közösen gyújtsák meg.

Ha te is azok közé tartozol, akiket rabul ejt a tűzijáték, nem is járhatnál jobb helyen, mint a tuzijatekvasar.hu oldalán! Rendeld meg kedvezménnyel most!

tuzijatekshop_tuzijatek

Bemelegítés

A legkisebb kategóriába tartozó termékek között megtalálhatjuk a közismert, mindenki által kedvelt sikolyt és az örök klasszikus ördögpatront. Ezek mellett vannak egyéb, látványosabb darabok, mint például az ufo, különböző vulkánok, fáklyák, de még air bombok is. Ha pedig újra gyerekkori énünket szeretnénk felidézni, találunk játék összeállításokat tele meglepetésekkel. Ezek a termékek jó szórakozást tudnak nyújtani bemelegítés gyanánt, igazán meghozzák a kedvet a nagyobb falatokhoz. Nem utolsó sorban pedig a fiatalabbaknak is tudunk egy kis örömet okozni szülői felügyelet mellett.

tuzijatek

Közepes kategória

Ha kicsit tovább merészkedünk, megtalálhatjuk a kettes pirotechnikai osztályba tartozó rakéta csomagokat és telepeket. Ezek már megadják azt a tűzijáték élményt, amit az ember elvár, de még mindig nem a csúcs, az még várat magára. Az ebbe a kategóriába eső termékek többnyire 20mm, de esetlegesen 30mm kaliberűek, előnyük, hogy egész évben használhatóak magánterületen, illetve tárolhatók is, így nem kell bajlódni az időszakhoz kötött vásárlásukkal, birtoklásukkal. Partnerünk kiemelt meglepetéssel készült minden tűzijátékozni vágyónak, ugyanis Fireworks Show 252 termékük 20mm-es kaliberrel, 2 perces működési idővel és 252 lövésszámával 59.999 Ft. helyett most csak 44.999 Ft. Ha meg szeretnéd mutatni a többieknek, hogy is kell az új évet rendesen megünnepelni, mindenképp vess rá egy pillantást.

tuzijatek_robban

A hab a tortán

Ha pedig valami nagyobbra és hangosabbra vágysz, a harmadik osztályba sorolható nagyágyúk állnak szolgálatodra, hogy feltegyék az i-re a pontot. Többnyire 30mm-től kezdődik a móka ebben a kategóriában, és egészen 50mm-ig meg sem áll. Az itt megtalálható telepek és egylövetűek igazi bombaként robbannak az égen, és fényük beragyog mindent felettünk. Ugyan ezek csak december 28. 18:00 és január 1. 06:00 között használhatóak és birtokolhatóak, így ezekre még várni kell, de addig is minden egyéb termékhez akciósan hozzá lehet férni!

Ha szereted a tűzijátékokat és szeretnéd, hogy a te produkciód legyen a leglátványosabb, megtaláltad a tökéletes webáruházat!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem