Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ezek a szerszámok legyenek mindig az autódban!

Mindig jó, ha az embernél kéznél van valamilyen szerszám – mondják a barkácsolást hobbinak választó emberek. Ám ha jobban belegondolunk, nem is olyan rossz megközelítése ez az életnek, hiszen megannyi kellemetlen szituációt elkerülhettünk volna életünkben mi is, ha kéznél lett volna egy jó csavarhúzó, egy emelő vagy egy csavarkulcs.

Nyilvánvalóan nem túl szerencsés ilyen eszközökkel rohangálnunk zsebünkben, de szerencsére, ahogy sok más esetben is, jól jöhet az, ha autónkban tartunk pár alapszerszámot, amely kisegíthet minket a szorult helyzetekből.

A FilterShop segítségével összeszedtünk pár szerszámot, amelyek jelenléte nyugalomra ad okot és gond nélkül befér bármilyen csomagtartóba.

 

Csavarhúzó

 

 

A nélkülözhetetlen eszköz. Sokoldalú, könnyen kezelhető, nagy teherbírású és helytakarékos. Leginkább alapfunkciója, a csavarok meghúzása és kiengedése miatt fontos szerszám, de számos váratlan problémát is sikeresen el lehet vele hárítani.

A jó csavarhúzó kényelmes, gumírozott markolattal rendelkezik, ellenálló és minőségi ötvözetből készült. Célszerű autóban olyan verziót tárolni, amely több bitfejjel is rendelkezik, így bármilyen dolgot kell instant megszerelnünk, lehetőségeink tárháza szinte végtelen. IDE kattintva meg is nézheted a leghasznosabb csavarhúzókat.

 

Kerékkulcs

 

 

Az autós szerszámok koronázatlan királya. Alapvetően egy valamire hivatott: a kerekek csavarjainak lazítására és meghúzására. Akinek volt már defektje az tudja, akinek nem az gondolhatja, hogy mekkora segítség ez az eszköz akkor, amikor az út szélén állva le kell kapni valamelyik kereket és a helyére kell tenni a pótkereket (ha van egyáltalán).

Rendkívül kis helyet foglal el és a kerékcserén kívül számos más veszélyhelyzetben jöhet jól. Bármilyen méretű és típusú kerékkulcsra van szükséged, ITT biztosan találsz igényeidnek megfelelőt.

 

Emelő

 

 

A kerékcsere folyamán nagyszerű segítség lehet egy jó emelő, amely rendkívül könnyűvé és gördülékennyé teszi az említett cserét. E mellett az eszköz segítségünkre lehet akkor is, ha csak bekukkantanánk autónk alá keresve egy furcsa zaj forrását, vagy csupán ellenőriznénk a nehezen belátható részeket.

Autónknak megfelelően választhatunk komolyabb teherbírású vagy kisebb kompakt emelőt is, ám célszerű arra voksolni, amely leginkább megfelel szokásainknak.

 

Szerelőlámpa

 

 

Fény a sötétségben, igazi univerzális segítő, aki rengeteg helyzetben jöhet jól. Bár manapság szinte minden okostelefon rendelkezik lámpa funkcióval, ezek fénye általában nem eléggé koncentrált és fényerejük is hagy kívánnivalót maga utám, sőt a mobil akkumulátorát is hamar felemészti a folyamatos világítás.

A mai szerelőlámpák szuper kompaktok, nagy teljesítményűek, elképesztő Lumen értékekkel, így legyen szó éjszakai hibakeresésről, keresgélésről vagy csak szimpla kisérőfényről, ezen szerelőlámpák hasznossága megkérdőjelezhetetlen.

 

Ha belenézel csomagtartódba és megtalálod listánk minden tagját, nagy meglepetés már nem igazán érhet, ám ha nem rendelkezel velük nézz körül a FilterShop webáruházában, ahol mindent megtalálsz, ami autóval, szereléssel vagy olajcserével kapcsolatos.

Ha pedig további érdekes cikkeket olvasnál, irány az OP Story oldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem