Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Elengedhetetlen kiegészítők az okosotthonodhoz!

Az okos otthonok kiegészítői nagyon változatosak lehetnek, és azokat a funkciókat és szolgáltatásokat határozzák meg, amelyek az otthon autómatizálását és intelligens vezérlését biztosítják. Számos megoldás létezik, mellyel otthonunkat kényelmesebbé és luxusabbá varázsolhatjuk. Ezekhez adhat több féle megoldást és különböző lehetőségeket Partnercégünk is, a smarthugo.hu weboldala.  

Az okos otthon vezérlő az elsődleges eszköz, amely lehetővé teszi az otthonunkban található intelligens eszközök vezérlését és irányítását. Ezek a vezérlők többnyire hangvezérlés, okostelefonos alkalmazások és különböző fizikai vezérlőgombok formájában állnak rendelkezésre. Az otthonunk biztonságának növelése érdekében javasolt az okos megfigyelőrendszer, amely lehetővé teszi, hogy távolról is figyelemmel kisérjük az otthonunkat. Ezek a megfigyelőrendszerek kamerákat, mozgásérzékelőket, és más szenzorokat használnak, amelyek jelzik, ha valamilyen mozgás vagy tevékenység történne otthonunkban. Az okos zárakkal felszerelt lakások segíthetnek abban, hogy akár távolról is nyissuk és zárjuk ajtóinkat, így, ezáltal még biztonságosabbá teheti lakhelyünket. Ezek a biztonsági zárak, különböző lehetőségeket nyújtanak, mint például az ujjlenyomat-leolvasás, a kódszó használata, az okostelefonos alkalmazásokkal történő vezérlés és még sok mást is. 

Egy más fajta lehetőség, hogy lakásunkat biztonságban tudhassuk, az okos világítás, mely lehetővé teszi az otthonunkban található világítás vezérlését, így például az időzített bekapcsolás, a hangvezérlés és az okostelefonos alkalmazások segítségével. Az ilyen  világítással nagy energiát takaríthatunk meg és még kényelmesebbé tehetjük az otthonunkat. Az otthoni hangrendszer lehetővé teszi, hogy a zenét vagy akár más hangokat is, lakásunk különböző pontjain hallgassuk, és a vezérlő segítségével irányítsuk. Az okos hangrendszer általában Wi-Fi kapcsolattal és Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, a zenelejátszó szolgáltatásokhoz és az okos otthon vezérléséhez kapcsolódik. A kényelem erősítéséhez léteznek még más jellegű lehetőségek is, melyekkel egyszerűsíthetjük lakásunk használatát. Ilyenek az okos redőnyök és függönyök, melyeket ugyancsak távolról is vezérelhetünk, például ha a nyílászáróinkat szeretnénk beárnyékolni. Ezek akár autómatikusan reagálhatnak a külső hőmérsékletváltozásokra, a napfényre, de akár még a zajra is. Természetesen ezeken kívül még számos megoldás létezik, hogy otthonunkat kényelmesebbé tegyük. A jól megtervezett otthonunkban nyugodtabban és egyben biztonságosabban élhetünk. A smarthugo.hu weboldala segítségedre lesz a megfelelő tervek létrehozásában. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem