Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Egyszerű elegancia: Hogyan válasszunk letisztult alkalmi ruhát?

 Minden nőnek megvan a maga stílusa, mégis sokan küzdenek azzal a kérdéssel, hogy melyik ruhatípus állna nekik a legjobban. A válasz pedig nem mindig egyszerű, hiszen sok tényezőtől függ: az alakjától, az alkalmaktól, egészen a személyes ízlésig.A norenstore.hu webáruházzal együtt megpórbálunk segíteni a választásban.

Az egyszerű elegancia fogalmát sokféleképpen értelmezhetjük. Az egyik lehetőség a szűk ruhák viselése. Ezek a darabok kifejezik a test vonalait, és a női kifinomultságot. Nem szükséges túlbonyolítani a dolgot, egy jól kiválasztott szűk ruha önmagában is tökéletes. Fontos azonban, hogy mindig a megfelelő méretet és stílust válasszuk, hogy a ruha kényelmes és előnyös legyen.

Ha inkább a kényelem híve vagy, akkor a lenge ruhák lehetnek a te választásod. Ezek a darabok remekül kombinálhatóak különböző kiegészítőkkel, egy jól kiválasztott táskával, cipővel vagy ékszerrel még tovább fokozhatjuk az összhatást.A lényeg, hogy ruha anyaga és színe illeszkedjen az alkalomhoz és a hangulatodhoz. Egy jól megalkotott lenge ruha elegánsabb lehet, mint egy szűk darab.

A divat világában gyakran hajlamosak vagyunk a fekete, fehér és szürke árnyalatokra támaszkodni, amikor elegáns megjelenést szeretnénk elérni. De ezek a színek nem mindig fejezik ki legjobb személyiségünket. Az igazán divatos, ám letisztult alkalmi viselet titka a színekkel való játékban rejlik.

Színes darabokkal az öltözködésben nem csak saját egyediségünket és karakterünket hangsúlyozhatjuk, hanem a megjelenésünk is élettel telivé, dinamikussá válhat. A színekkel való bátor kísérletezés nem elég, hogy izgalmassá teszi stílusunkat de még a hangulatunkat is feldobja.Gondoljunk például egy smaragdzöld blézerre, egy mélykék koktélruhára vagy egy élénkpiros nadrágra.

Fontos azonban, hogy a színválasztásunk mindig összhangban legyen a bőrtónusunkkal, hajszínünkkel és szemünk színével. Az igazi elegancia nemcsak a ruházatban, hanem a harmóniában is rejlik.

Mikor a naptárunkat böngésszük, és felfedezzük, hogy ezernyi olyan esemény van, melyre az alkalmi ruha viselése szinte kötelező, sokszor tanácstalanok lehetünk.Hogyan válasszunk minden eseményre tökéletes darabot? 

A ruha kiválasztása nem csupán a divatot követő trendekről szól, szempont az is, hogy az adott eseményhez kötött, vagyis meghatározott stílusirányzatot képviseljük. 

Az időjárás és az évszakok szintén döntő szerepet játszanak a ruha használatában. Tavasszal és nyáron könnyedebb anyagok, világos színek dominálnak. Ősszel és télen pedig a sötétebb árnyalatok, vastagabb anyagok lépnek előtérbe. Vigyázat, ez nem jelenti azt, hogy a sötét tónusokat télen, világosakat pedig nyáron kell viselnünk! 

Az alkalmi ruha kiválasztása során mindig gondoljunk arra, hogy a ruha a miénk. A mi stílusunkat, a mi ízlésünket tükrözi. Legyen az egyszerű vagy extravagáns, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat benne.Egyszerű, letisztult, mégis divatos ez az igazi női elegancia alkalmi viseletben Minden eseményhez tökéletesen illik: legyen az esküvő, születésnap, vagy egy rendezvény. Merjünk színesek lenni, merjünk egyediek lenni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem