Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Váltsd le a műanyag palackot, egy dizájnos kulacsra!

Nagyon fontos lenne, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszunk naponta. A legmegfelelőbb a tiszta víz, hiszen a különböző cukrozott italok inkább ártanak, mint használnak. A régi műanyag palackokat most már le tudjuk váltani dizájnosabb, tartósabb kulacsokra, termoszokra. Ha te is egy ilyen divatos, praktikus flaskát keresel, látogass el a designmarket.hu weboldalára, ahol szebbnél szebb termékek között válogathatsz. Az egyszínűtől kezdve, a színes kivitelezésűig, több űrtartalmúak választhatóak.

Ezekben a kulacsokban biztonságosan szállítható a folyadékod. Egyre szebb és formásabb, márkásabb darabokat gyártanak, minél színesebb és mintásabb tervezéssel.  A 24Bottles márka, mellyel a honlapon találkozhatsz, élen jár a színvilág megtervezésében, rengeteg színkombináció és minta létezik belőle. Más különböző márkákkal és nagy tervezőkkel együtt dolgoznak, például NIKE, DIESEL, EMILIO PUCCI vagy VIVIENNE WESTWOOD. Az URBAN Bottle rozsdamentes, pihekönnyű kivitelezésű kulacsok, 3 méret és több mint 100 színösszeállítás, illetve egyedi festésekkel választható termékek. A CLIMA Bottle pedig egy duplafalú, hőszigetelt termosz család, akár 24 órás hideg és 12 órás forró  hőtartásáról ismeretes, mindez pára lecsapódások nélkül. Kiegészítésként kapható hozzá sportkupak is. Aki pedig tea vagy gyümölcs imádó, az vásárolhat hozzá infuser hengert is. 

A ma már igen divatos sportolók, túrázók vagy kiránduló családok nagy szeretettel cserélték le régi, hagyományos kulacsaikat ezekre a szép, divatos megtervezésű példányokra. Hosszú utazásaink során is igen jó hasznát vesszük, hiszen télen melegen, nyáron peddig hidegen tartja az italalinkat. Munkahelyünkön is nagy szolgálatot tesz, hiszen mindig kéznél lehet. Piacra robbanása nagyban segíti az embereket abban, hogy a napi folyadék szükségletüket elfogyasszák. Dizájnos arculata miatt jól mutat a munkahelyünk asztalán is, szemünk előtt felkínálva, hogy inni mindig szükséges. A folyadék élteti sejtjeinket, azok pedig szerveinket, egész testünket. Ahhoz, hogy megfelelően egészségben tartsuk a szervezetünket, legalább napi 2-3 liter folyadék fogyasztása szükséges. 

Engem igen meggyőztek ezek a csodálatos darabok arról, hogy érdemes lecserélnem a régi palackjaimat. A designmarket.hu oldalán a rengeteg fajta termék között, mindenki megtalálja a saját stílusát is. Nézelődj hát te is és ismerkedj meg az új divattal! Nem fogsz benne csalódni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem