Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Dobd fel a napod egy gyémántszemes kirakóval!

A gyémántszemes kirakó egy újfajta kreatív hobbi, ami egészen biztosan mindenkit magával ragad, aki elkezdi. Nemcsak nagyszerű élményt okoz a fárasztó hétköznapok estéin, hanem izgalmas kikapcsolódást és pihentető feltöltődést is biztosít számunkra. Cikkünkben a yourhobby.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek ezt a csodálatos hobbi lehetőséget és hogy miért érdemes elkezdeni, hogyan fogja feldobni a napjaidat.

A gyémántszemes kirakó napjainkban egyre népszerűbb termékké válik hónapról hónapra. Egy olyan szuper hobbi ötlet is egyben, amit bárhol tudsz végezni, nincs szükség fizikai és anyagi befektetésekre, nagyszerű társunk lehet utazások alkalmával, sőt teljes kikapcsolódási lehetőséget biztosít rendszeresen számunkra. Nagyszerű társasági élményt is nyújthat, barátokkal közösen is lehet alkotni, de ha inkább egyedül szeretnénk lazítani, levezetni a napi feszültséget, akkor szuper egyéni program is lehet.

Mi is a gyémántszemes kirakó?

Napjainkban egy nagyon felkapott, új kreatív hobbi, amely kicsiket és nagyokat egyaránt magával ragad, fejlesztő hatása mellett izgalmas kikapcsolódást nyújt. A gyémánt szerű csillogós, apró kirakós kövek segítségével különleges hatású képeket, mint tájképek, emberek,állatok és városok, sőt még festményszerű alkotásokat készíthetünk. Hasonló elven működik, mint a számok szerinti festőkészlet, csak itt ebben az esetben az előre kijelölt számokat festék helyett csillogó, gyémánt gyöngyökkel kell kirakni. Hogyan is kezdjünk neki? Teljesen kezdőként vagy ha gyermekkel közösen szeretnénk elkezdeni ezt a remek hobbit, akkor feltétlenül olyan terméket válasszunk, amit egy részben lehet kirakni, amelyen nem minden képrészletet kell befedni a gyémánt szemekkel. Akik már rutinosak, többször készítettek el alkotásokat gyémánt szemekből, számukra ideális választás lehet a teljesen kirakható kép készlet. Ebben az esetben a gyöngyszemek a teljes képet fedik már be, és sokkal nagyobb méretben kaphatók meg. A gyémántszemes kirakó elkezdése előtt feltétlenül mérjük fel, hogy milyen tartozékok találhatók meg a készletben. A képek színek szerint vannak be számozva s az előkészített képen végig található egy védőfólia. Alkotás megkezdése előtt a kép szélén óvatosan hajtsuk fel a fóliát, fontos megjegyezni, hogy mindig akkora méretű fólia legyen csak felhajtva, amekkora területen éppen dolgozunk. Majd válasszuk ki azokat a színeket elsőként, amikre az első szakaszban szükségünk lesz, ha ezzel megvagyunk tegyük bele őket a tároló tálakba, hogy könnyebbé váljon az alkotás.  A készletben található kirakó toll segítségével először érintsük meg a ragacsos viaszlapocskákat, majd ezt követően a toll segítségével vegyük fel a szükséges gyöngy szemet és illesszük be pontosan a megfelelő helyre. Mivel a képek felülete is öntapadós ezért a lerakott gyémántszem stabilan ott marad a helyén. Ennek megfelelően haladjunk fokozatosan a képen az egyik sarkától indulva, egészen addig amíg kedvünk van, nem fáradunk el. A csomagok minden esetben bőven tartalmaznak apró köveket, így soha nem kell attól tartani, hogy valamelyik színből hiány lenne, vagyis nem lesz elegendő gyöngy a kép befejezéséig, vagy ha néhány darabot elveszítenénk. 

Nézzük is meg a továbbiakban, hogy miért célszerű beszerezni egy ilyen nagyszerű alkotó terméket? Milyen pozitív hatásai lesznek ennek a kellemes kikapcsolódásnak?

A gyémántszemes kirakózás nagyon nyugtató tevékenység lehet számunkra egy nagyon stressz munkanap, munkahét után, vagy akkor ha a stressz életünk egyik meghatározó eleme. A folyamatos és ismétlődő mozdulatok, valamint a csillogó gyöngyök látványa lehetővé teszi a maximális kikapcsolódást, segít kizökkeni a napi stressz fogságából. 

Ez a szuper kirakó játék nagyszerű lehetőséget biztosít a kézügyességek, s finommotorikus képességek fejlesztésére. Az apró méretű gyöngyökkel való dolgozás finomítja az ujjak mozgékonyságát, koordinációját, és koncentrációját is. 

Játék során jelentősen fejlődik kreativitásunk is, a különböző színek és minták használata által. Így egyedivé tehetjük a kirakót és egy szép, különleges egyedi, sajátkezű dekoráció lehet ékes dísze lakásunknak. Ez az új és népszerű hobbi, egy nagyszerű örömteli tevékenység is egyben. Nagyon büszkék és boldogok leszünk, amikor befejezzük alkotásokat és maximálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel. 


Összességében tehát a gyémántszemes kirakózás egy nagyon élvezetes és kreatív tevékenység, amely segít a kikapcsolódásban és javítja a finommotoros képességeket, a koncentrációt valamint a kézügyességet is. Látogass el a yourhobby.hu webshopjába és szerezz be egy nagyszerű gyémántszemes kirakót még ma. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem