Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A Tudomány a Cellulit mögött: Hogyan segíthetnek az Anti-cellulit termékek?

A cellulit, vagy közismertebb nevén a "narancsbőr", nem csak esztétikai kellemetlenségeket okoz, különösen a nyári hónapokban, a strandokon, hanem egészségügyi szempontból is fontos szereppel bír. E kellemetlen jelenség mögött komplex biológiai folyamatok állnak, melyeket az életmódunk, táplálkozásunk és testmozgásunk is jelentősen befolyásol. Cikkünkben a szepsegbirodalom.hu webshopjának segítségével szeretnénk bemutatni nektek a cellulit hátterében meghúzódó okokat, valamint a titkos fegyvereket, amelyek hatásosnak bizonyulnak ellene, az anti-cellulit termékeket.

A cellulit nyomában: Ismerjük meg bőre legnagyobb ellenségét

A bőrünk a legnagyobb szervünk, melynek feladata nem csupán a szervezet védelme. Ám van egy titkos ellensége, amelyet cellulitnak hívnak. A cellulit az emberi szervezet normális zsírsejtjei közötti kötőszöveti hálózat elváltozása, mely a bőrfelszín alatt, a bőr felületén látható dudorokat, gödröket okoz. Felgyorsult, rohanó világunkban a cellulit kellemetlen egyre több nőt érint, és számuk egyre csak növekszik. Egyes felmérések szerint a nők akár 90%-a is küzdhet vele élete során, a férfiakat ez a probléma nem érinti, ők teljesen más kötőszövettel rendelkeznek, mint a hölgyek. A cellulit nem válogat: előfordulhat fiataloknál és idősebbeknél, soványaknál és túlsúlyosaknál egyaránt. Leggyakrabban a combokon, a fenék területén, valamint a hason jelentkezik. Kialakulásának oka nem egyértelmű. Számos tényező befolyásolja: genetika, étrend, életmód, hormonális változások. Az életmód fontos szerepet játszik a cellulit megelőzésében és kezelésében. Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás és elegendő folyadékbevitel mind hozzájárulhatnak a bőr egészségéhez és rugalmasságához, s így leküzdéséhez is. A cellulit megjelenése tehát nem feltétlenül függ össze a túlsúllyal. A zsírsejtek a bőr alatt helyezkednek el, és ha ezek túl nagyok vagy túl sokan vannak, akkor nyomást gyakorolnak a bőrre, ami a cellulitot okozza. Ezért fontos a zsírbevitel mérséklése és az egészséges életmód kialakítása. A cellulit elleni harc nehéz, de nem lehetetlen. A legfontosabb az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás. Mindez megelőzheti vagy legalábbis csökkentheti a cellulit megjelenését. Fontos megjegyezni, hogy mindenki bőre egyedi, ezért ami az egyik személynél működik, nem biztos, hogy másnál is hatásos lesz. A cellulit nem csak egy kellemetlen esztétikai probléma. Megjelenését számos tényező befolyásolja, de tudatos életmódváltással és megfelelő bőrápolással, anti-cellulit termékek használata által csökkenthető vagy akár teljesen meg is szüntethető.

Hogyan találhatunk megoldást a cellulit elleni harcban?

Az egészséges életmód és az anti-cellulit termékek rendszeres használata bizonyul a leghatásosabb megoldásnak a narancsbőr problémája ellen. A cellulit, a bőrünk titkos ellensége, olyan harcban tart bennünket, melyet mindennapi életmódunkkal és bizonyos termékekkel vívhatunk meg. Sokan küzdünk ezzel a nemkívánatos jelenséggel, s éppen ezért fontos minél előbb kezelni, hogy a nyári strandszezon alatt ne érezzük magunkat feszélyezve. Kétségtelenül az életmód bizonyula az egyik legfontosabb tényezőnek a küzdelemben.Az egészségtelen étrend, a mozgáshiány, a dohányzás és az alkohol mind hozzájárulnak a cellulit kialakulásához. Tehát az első lépés a cellulit elleni harcban az egészségesebb életmódra történő áttérés. A változatos, tápanyagokban gazdag étrend, a rendszeres testmozgás és a megfelelő hidratáció mind hozzájárulnak a bőr egészségéhez és rugalmasságához. Azonban az életmód csupán a harc egyik frontja. A másik fronton az anti-cellulit termékek állnak, amelyek nemcsak segítenek a már meglévő striák halványításában, de megelőzésükben is hatékonyak lehetnek. Ezek a termékek speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek feszesíteni a bőrt és javítani annak textúráját. De ne feledjük, nincs csodaszer. A cellulit és a stria elleni harc hosszútávú elkötelezettséget igényel. Az egészséges életmód és az anti-cellulit termékek használata mellett fontos, hogy szeressük és elfogadjuk saját bőrünket. Hiszen azt tanítja nekünk, hogy minden bőr egyedi és gyönyörű a maga módján, hibái ellenére is.

Eltüntetésében természetesen fontos szerepet játszanak az anti-cellulit termékek is. Számtalan krém, olaj és gép áll rendelkezésre, amik segítenek a bőr feszességének növelésében és a cellulit csökkentésében. Kutatások szerint ezek a termékek hatékonyabbak, ha rendszeresen használjuk őket, és kombináljuk őket masszázzsal és testmozgással. Az Afrodita Anti-Cellulit Fat Burning zsírégető krémek fűtő hatással bírnak bőrünkön. Zsírégető, valamint melegítő hatásának köszönhetően serkenti a bőr méregtelenítését, valamint csökkenti a bőr alatt lerakodó zsírsejtek megjelenését a szövetekben s ezzel arányosan látványosan csökkenti a narancsbőr külső tüneteit is, rendszeres használata által. Bátran alkalmazható a csípőn, a hason, és combokon, fenék részen egyaránt. A bőrpír, a csípő, meleg érzés természetes velejárói a krém használatának. Célszerű a problémás bőrfelületeket reggelente és este be kenni, masszírozd bele jó alaposan a bőrbe, s így hatásosabb lesz az eredmény. 

Az Afrodita ACTIVE SKIN FIRMING BOOST feszesítő krémek biztos megoldást nyújtanak a problémás területeken. Már 24 órán belül képes jelentősen javítani a bőr rugalmasságát. Ezek mellett Növeli a kollagén- és elasztinrostok termelődésének hatékonyságát, serkenti a sejtek anyagcsere folyamatát és láthatóan javítja a bőr feszességét, struktúráját. Különösen előnyős a megereszkedett, laza, rossz tónusú bőrön alkalmazni. Használatát illetően, rendszeresen reggel és este javallott. 

További hatásos megoldást nyújt az Afrodita ANTI - CELLULIT Kávés peeling is. Ez a nagyszerű termék pörkölt Arabica kávészemekből készült a narancsbőr elleni harc szolgálatára. Annak érdekében, hogy javítsa a bőr megjelenését, valamint felkészíti bőrünket a további anti-cellulit kezelés műveleteire. Úgy, hogy hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, s így ennek köszönhetően a zsírégető krémek, feszesítő krémek hatékonyabban jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, s hatékonyabban dolgoznak a cellulit ellen. A peeling nem hagy zsíros nyomokat, foltokat a bőrön, ami lehetővé teszi az anticellulit (vagy más jellegű) testápoló kezelések azonnali folytatását.Nélkülözhetetlen minden alakformáló eljárás előtt a szépségszalonban, ugyanakkor ideális megoldást jelent otthonra is rendszeres használat céljából.

A kulcs a kezedben, ne add fel, ha szembe nézel ezzel a problémával. Változtass életmódodon, kerüld a többszörösen feldolgozott, gyorséttermi ételeket, fogyassz elegendő mennyiségű, tiszta vizet. S közben látogass el a szepsegbirodalom.hu webshopjába, ahol ezekkel a nagyszerű termékekkel valódi megoldást találhatsz a cellulit eltűntetésére. A cellulit legyőzhető, csak kitartásra és odafigyelésre van szükség. Emeld fel fejedet, lépj előre, és kezdd el ma a változást. A bőröd hálás lesz érte!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem