Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A tökéletes útitárs, Azdome autós fedélzeti kamera

Egyre népszerűbbé válik a folyton sürűsödő utak miatt a fedélzeti kamerák használata. A kocsiszaki webáruház segítségével összeszedtünk minden fontos részletet a témával kapcsolatban.

A fedélzeti kamera használata rendkívül hasznos az autósok számára, akik biztonságosabbá és nyugodtabbá szeretnék tenni az autózást. A fedélzeti kamera ugyanis rögzíti az autó környezetében történő eseményeket, így bizonyítékként szolgálhat balesetek, káresemények, vagy akár a közlekedési szabályok megsértése esetén. Emellett a kamera használata segíthet az autósoknak a jobb vezetési szokások kialakításában, és javíthatja az autó biztonsági szintjét is.


A fedélzeti kamera használata különösen ajánlott azok számára, akik sokat autóznak, vagy olyan helyeken közlekednek, ahol magas a baleseti kockázat. Fontos kiemelnünk itt, hogy a taxisok, a kamionsofőrök és buszsofőrök mellett, a hétköznapi életben is rendkivűl hasznos utitársól beszélünk, amely megvedéheti autónkat a ránk leselkedő veszélyektől.

- Nagy felbontású menetrögzítő kamera

Az Azdome márkájú fedélzeti kamerák a legújabb technológiákat alkalmazzák, és minőségben az egyik piacvezető márka. Az Azdome kamerák kiváló minőségűek és megbízhatóak, így biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen helyzetben felvételeket készítenek. Az ár-érték arányuk kiváló, így megfizethető áron kaphatók, ami azt jelenti, hogy mindenki számára elérhetőek.

- Magyar nyelvű autós fedélzeti kamera

Sok jó autós kamera található a piacon, viszont nem mindegyiket tudjuk angol nyelv ismerete nélkül használni. Az Azdome termékcsalád kamerái rendelkeznek magyar nyelvű menüvel, így kínlódás mentesen tudjuk beállítani.

- Tolatókamera opcióval is vásárolható

A kamerák magas felbontású képek rögzítése mellet számos hasznos funkcióval vannak felszerelve, mint például a mozgásérzékelő, parkoló asszisztens, éjszakai látás és GPS nyomkövetés. Akár tolatókameraként is tudjuk alkalmazni ezeket az eszközöket, így könnyebé téve számunkra a navigálást egy-egy zsúfoltabb parkolásnál.

Az Azdome fedélzeti kamerák tehát egy biztonságos, megbízható és megfizethető megoldást kínálnak az autósoknak, és egyre népszerűbbek a magyar piacon is. Ha Te is szeretnél stresszmentesen vezetni bel és külföldön, akkor ajánljuk, hogy szerezz be egy fedélzeti kamerát autódba.

Többet nem kell bizonygatnod ártatlanságod egy baleset után. Sőt, az elkövetőről készült felvétel védelmet nyújt cserbenhagyókkal és biztosítási csalókkal szemben is. Amennyiben segítségre szorulsz a megfelelő kamera kiválasztásában, vedd fel a kapcsolatot a kocsiszaki webáruházzal, hogy segítsenek kiválasztani a számodra legbiztosabb megoldást.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem