Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legmenőbb kerékpártípusok az újévben!

Az újév a legtöbb esetben vegyesen hoz jó és rossz dolgokat, ám írásunkban mi most a pozitív oldalt fogjuk erősíteni, amire valljuk be, manapság szükség is van.

Ezért vettük a bátorságot és a Bicajozz.hu segítségével összeszedtük az év legkapósabbnak tűnő kerékpár típusait!

 

Elektromos hajtású kerékpárok

 

 

Listánkat a leginnovatívabb és egyben legmenőbb típussal, az elektromos hajtású bringákkal kezdjük. E felépítés új távlatokat nyit a kerékpározásban, hiszen olyan távolabb lévő, vagy csak komoly fizikai energiabefektetést igénylő helyekre is eljuthatunk vele, ahová eddig nem.

Nagy előnyük továbbá, hogy állami támogatások is igényelhetőek rájuk, így esetenként borsosabb áruk barátságosabbá tehető a hozzájárulás által.

 

Cross kerékpárok

 

 

A cross talán az egyik olyan típus, amelyen nem fog az idő vasfoga. Könnyű és sportos váza, letisztult felszereltsége és jó dinamikája miatt töretlen sikernek örvend. Akár hosszabb távokra, akár városi közlekedésre választjuk nem igazán lehet vele mellé lőni.

Változatos szín és mintázat kínálatuk miatt listánk egyik legtrendibb kategóriája egyértelműen a cross.

 

Trekking kerékpárok

 

 

A trekking nem olyan rég kezdte el hódító útját, ami olyan sikeresnek bizonyult, hogy idén is az eladási listák top kategóriájában fognak végezni. A sokoldalúan felhasználható, kényelmes kerékpártípust bátran használhatjuk túrázásra, bevásárlásra és élmény bringázásra is.

Magas felszereltségük és kiváló arányaik miatt sokan választják a pofás mégis kellően konzervatív darabot.

MTB kerékpárok

 

 

A mountain bikeok eredendően hegyi kerékpározásra lettek kifejlesztve, ahol komoly szintkülönbségekkel és útviszonyokkal kell megbirkóznunk.  Az ejtett vázú, masszív kialakítású, vastag terepgumikkal árult típus annyira jól sikerült, hogy azóta is a világ legkelendőbb kerékpár típusai között emlegetik.

Természetesen egy jó MTB sosem megy ki a divatból, harsány színeik és menő megjelenésük miatt a jövőben is sokan fogják választani ezt a strapabíró, minden akadályt leküzdő típust.

 

Városi kerékpárok

 

 

Ki ne akarna csak úgy bringázgatni egy kényelmes, könnyen irányítható kerékpáron, ami még jól is néz ki. Bizony a city bikeok, magyarul városi kerékpárok nagyon is kedveltek azok körében, akik inkább hobbi és alkalmi bringások, mintsem teljesítmény függők.

A kényelmesen hajlított kormány, a váz kialakításából adódó könnyű fel és leszállás, valamint az elöl vagy hátul elhelyezett kosár kiváló bevásárló és közlekedő kerékpárrá teszi ezt a bohém és funkciókban gazdag típust.

 

Országúti kerékpárok

 

 

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk a kerékpá sport szerelmeseinek egyik nagy kedvencét, az országúti kerékpárt, amely egyre gyakrabban jelenik meg az utakon. A kifejezetten sportolásra tervezett típust a komoly technikai megoldások és a pehelykönnyű váz jellemzik.

A városon gyorsan átszelni vágyók és a rendszeresen sportolás céljából kerékpározók egyaránt előszeretettel választják az országúti bringákat. A technológia villámgyors fejlődése pedig minden évben rejt még valami izgalmasat a kerékpárszeretők elől, ami az országúti kerékpárok esetében hatványozottan igaz.

 

A cikkben említett típusokat megtalálod a Bicajozz.hu webáruházában, ahol az ország legnagyobb készletével és teljeskörű ügyintézéssel találkozhatsz, bármilyen stílusra vagy kialakításra is vágysz.

Ha pedig olvasnál még valami érdekeset, kukkants fel az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem