Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 hangulatos kiegészítő a kuckózós őszi napokra

Elérkeztünk a forró nyári hónapok után a hűvösebb, egyre sötétebb, bekuckózós őszi hónapokhoz. Ahogy közeledünk előre a téli hónapokhoz, úgy az időjárás egyre borongósabbá válik, egyre sötétebb esték várnak ránk otthon egy fárasztó munkanap után. Ilyenkor lehetőség szerint már minden időnket, vagy legalábbis az időnk nagy részét otthonunkba töltjük, bekuckózva. Cikkünkben most a bivin.hu webshopjának segítségével hozunk Nektek, olyan hangulatos kiegészítőket, amikkel ezeket a szürke borongós hétköznapokat hangulatossá varázsolhatjátok. 

kanapé

Kellemes, hangulatos, meleg fények

Mivel az őszi hónapokban egyre kevesebb a fény, délután, munka után egyre korábban sötétedik, így különösen fontos hangsúlyt fektetni lakásunkban a lámpák használatára. Válasszunk minél több meleg, vagy hideg fényű lampionokkal, lámpákkal, fényfüzérekkel. Egy LED-es műnövényes fényfüggönnyel nemcsak közelebb hozzuk a természetet magunkhoz, rendkívül nagy életet hozhat hálónkba, remek kiegészítője lehet a nappalinknak. Mivel még nem kezdődött el az idei karácsonyi szezon, ezért nem is kell teljes fény pompába tündökölnie lakásunknak, ám egy kellemes fényű, hatású hangulatvilágítással nagyon fel tudjuk dobni otthonunkat. Egy 3D-s LED-es Hold alakú éjjeli fény nagyszerű kiegészítője lehet hálódnak, különösen akkor ha szereted az egyedi és menő kiegészítőket. Egy ízléses gömblámpasor kimondottan jól mutat egy tükrön, vagy akár a nappalid dohányzóasztalán egy nagyobb méretű üveg vázában, tálban. Bátran el lehet helyezni a hálóban is akár ágyad fölé, akár az ablakpárkányra. Egészen biztosan kellemes hangulatot fognak varázsolni lakásod helyiségeiben. 

olvasás

Diffúzorok beszerzése

Az őszi szürke estéken nemcsak a melegfényű hangulatlámpák varázsolhatnak kellemes hangulatot otthonunkba, hanem a különböző aromaterápiás párologtatók, diffúzorok is. Egyrészt nagyon hangulatosak, másrészt rengeteg jótékony hatással rendelkeznek a diffúzorok egészségünkre nézve. A jobbnál, jobb illatú illóolajakat diffúzorok, aromaterápiás párologtatók segítségével tudjuk környezetünkbe juttatni. Amellett, hogy hangulatunkat javítja, egészségünkre is nagyon jótékony hatással bír. Ebben a nyirkos, egyre hűvösebb őszies időben egyre gyakoribbá válik a megfázás, és a nátha. Ezeknek az illóolajoknak a párologtatása nagyszerű segítséget nyújt a légúti panaszok mérséklésében, akár megszűntetésében, ugyanis vírusölő, antibakteriális hatással rendelkeznek. Nem csak immunrendszerünknek kedvező, hanem hangulatunkat is jelentősen javítja, egy nagyon hosszú kimerült munkanap után segít oldani bennünk a stresszt, nyugodt légkört teremt, az alvászavarok megszűntetésében is óriási szerepe lehet. Kisgyermekek életében is nagyon fontos szerepe van a diffúzornak, légúti megbetegedések esetén nagyszerű segítséget nyújt. Egy dizájnos, mintás párásító éjszakai fény lehetővé teszi számára a nyugodt alvást, megszüntetni légúti panaszait, s segíti őt a könnyebb elalvásban.  

kutya

Puha párna, és takaró

Ezeken a szürke, hűvös őszi heteken előszeretettel kuporodunk be a TV, laptop elé. Ilyenkor szívesebben nézünk filmet, vagy sorozatot párunkkal, családunkkal. Ebben az időben különösen nagyon szeretjük úgy tölteni időnket a TV előtt, hogy pihe-puha pléddel takarózunk. Nagyszerű választás lehet a továbbfejlesztett verziója, amely a puha belebújós takaró, amelyben nem fogunk fázni, kellemesen érezhetjük magunkat.  

növény

Élethű növények, dekorációk

Ősszel a természet elkezd változni, a szép sárga, élénk piros színekből kopár természetté válik az idő elteltével. Ha szeretnénk lakásunkba bevinni az életerős természet színeit, akkor válasszunk ragyogó élethű zöld műnövényeket, természet mintája alapján megalkotott dekorációkkal, amelyekkel hatalmas életet tudunk bevinni otthonunkba. Ha szereted a harmóniát, a letisztultságot akkor a mű Bonsai fa egy lebegő fali polcon, akár könyvespolcon nagyszerű látványt nyújthat. A reggeli ébredésben nagyszerű társunk lehet egy fahatású ébresztőóra, amely nemcsak hasznos kiegészítők, hanem natúr természetes külseje miatt visszarepít minket az ébredő természet világába.

család

Olvasólámpa

Ha otthonodban már kialakítottál egy saját kis sarkot magadnak, akár fotellel, babzsákkal, párnákkal, s puha pléddel, akkor már nincs is más hátra, mint még egy kicsit ősziesebb hangulatúvá varázsolni, egy LED-es olvasólámpával. Különösen akkor, ha a könyvek szerelmese vagy, és szívesen vonulsz el a világ elől kedvenc könyveiddel, vagy szívesen olvasol gyermekeidnek esti meséket. Egy nagyszerű fényt adó, akár összecsukható olvasólámpa segítségével magasabb szintre emelheted kedvenc hobbidat, s hosszú estékbe nyúló olvasásokba merülhetsz. 


Ha szeretnél lakásodban nagyszerű napokat tölteni ezeken a hűvös, ködös, szürke őszi napokon, szeretnél színesebb hangulatot teremteni, akkor látogass el a bivin.hu webshopjába és szerezd be ezeket a szuper bekuckózós őszi kiegészítőket.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem