Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 eszköz, amire szükséged lesz az otthoni műkörmözéshez!

Ha valaki szeretne otthonában kialakítani egy profi helyeket megszégyenítő műkörmös kuckót, ahhoz bizony érdemes beszerezni pár dolgot. Írásunkban összeszedtünk 5 olyan eszközt és kiegészítőt, amire biztosan szükség lesz a házi manikűrszalon kialakításához!

 

1. LED/UV lámpa

 

 

Az UV és LED fénnyel világító lámpákra a különféle gélek, lakkok és ápolók száradásának és kötési idejének gyorsítása miatt van szükség.

Szerencsére mára már nagyon kompakt és könnyedén kezelhető lámpákat is be lehet szerezni, amik kis helyen elférnek, így könnyedén részét képezhetik az otthoni szalonnak!

 

2. Gél lakk készlet

 

 

A körmös szakma talán legfontosabb kiegészítői közé tartoznak a gél lakkok, amik segítségével manikűrszakmai remekműveket lehet létrehozni. Célszerű belőlük beszerezni egy teljes szettet, amivel el tudjuk kezdeni a munkát, ám gondoljunk az utánpótlásra is, válasszunk folyamatosan gyártott márkákat.

 

3. Körömcsiszológép

 

 

A modern műkörmös szalonok szinte mindegyike rendelkezik elektromos körömreszelő/polírozó géppel, amivel a munka sokkal gyorsabban elvégezhető! A legtöbb ilyen gép univerzális, így többféle fejjel is használható.

 

4. Sterilizáló

 

 

A profi sterilizáló berendezések elengedhetetlenek a biztonságos és tiszta munkához. E készülékekben könnyedén képesek leszünk sterilizálni műanyag és fém eszközeinket!

 

5. Körömápoló szett

 

 

Végül, de nem utolsó sorban szerezzünk be egy komplett, rozsdamentes acélból vagy orvosi fémből készült körömápoló szettet, amely tartalmazza a legfontosabb reszelőket, ollókat és csipeszeket.

 

Ha te is belevágnál a manikűr kuckó kialakításába, a Netklikk webáruházában minden megtalálsz, amire szükséged lehet!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem