Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 eszköz, ami biztosan kell egy burkolat felújításhoz

A burkolatok felújításához legtöbbször szakembert hívunk, hiszen a cél egy tökéletes, sík és esztétikus felület. Vannak azonban esetek, amikor különböző okokból nem szívesen költünk erre és inkább magunk állunk neki a munkálatoknak.

A TLS burkolatszintező segítségével listába szedtünk 5 eszközt, ami feltétlenül szükséges a burkolatok felújításakor.

 

Burkolatszintező rendszer

 

 

Nem véletlen, hogy a burkolatszintező rendszert tettük listánk élére, hiszen a sík és tökéletes fugatávolságokkal rendelkező burkolat egyik alappillére, a biztonságosan és könnyen használható burkolatszintező rendszer.

A talpakból, ékekből és fogóból álló készlet segítségével könnyedén be tudjuk lőni a magasságokat és a 2 az 1-ben kialakítású talpak segítségével egységes fugatávokat tarthatunk, így nem kell fugakeresztekkel és ékes megoldásokkal bajlódnunk.

 

Fogazott glettvas

 

 

A fogazott glettvas fő funkciója a csemperagasztó tökéletes felhordásakor érhető tetten. Egy jó minőségű, kényelmes fogó résszel ellátott glettvas nagyban megkönnyíti a munkát és felgyorsítja a folyamatot.

A kiválasztáskor próbáljunk olyan vasat keresni, amely mérete és fogtávolsága megfelel az általunk lehelyezni kívánt lapok előírásaival, így biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő kötést és illeszkedést érhetünk el.

Csempevágó

 

 

Sokan luxusnak tartják egy csempevágó beszerzését egyszeri csempézéshez, ám ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni, elengedhetetlen egy kiváló vágási precizitással rendelkező csempevágó.

Manapság már nem feltétlenül kell beruháznunk rá, hiszen számos helyen módunkban áll bérelni is, ám ebben az esetben jó előre foglaljuk le a vágót, nehogy hoppon maradjunk a munkálatok kezdetekor.

 

Fugamosó szivacs

 

 

Sokan megelégednek egy szimpla mosogatószivaccsal, hiszen a funkciót ugyanúgy ellátja és még olcsóbb is, ám a valóságban egy jó lehúzóval ellátott fugamosó szivacs segítségével hihetetlen precíz munkát leszünk képesek végezni.

Érdemes nagyobb felületű szivacsot vennünk, így a fugák magassága teljesen egységes lesz, míg a praktikus fogónyélnek köszönhetően a vele való munka gördülékenyebb és gyorsabb.

 

Mérőeszközök és jelölők

 

 

Listánk utolsó szereplője inkább gyűjtőnév, mintsem konkrét termék, hiszen számos lehetőségünk van a pontos mérések elvégzésére és a jelölések létrehozására. Érdemes ezek közül egy fém vonalzót, vízmértéket és egy lézeres mérőt beszereznünk (ezek más munkálatokkor is hasznosak lehetnek), illetve jelölőből több félében is gondolkodni (ceruza, filc, kréta stb.), hiszen nem tudhatjuk, hogy épp milyen felületen lesz szükségünk a pontos jelölésekre.

Minél több mérő és jelölő eszköz áll rendelkezésünkre, annál biztosabbak lehetünk abban, hogy végeredményünk esztétikus és szemrevaló lesz.

 

Profi burkolatszintező rendszerekért és más hasznos eszközökért nézz körül a TLS burkolatszintező webáruházában, ahol saját gyártású, profi munkaeszközök várnak.

Ha pedig olvasnál még hasonlóan érdekes cikkeket, irány az OP Story blog oldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem