Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
3M™ HF35-MS nagy kapacitású aktívszenes 1 mikronos szűrőbetét vízkőgátló adalékkal vendéglátóipari megoldásokhoz

IMPACT technológia

Az IMPACT (Integrated Membrane Pre-Activated Carbon Technology) technológiával készült szűrőbetétek egy nagy szűrőfelülettel rendelkező
hajtogatott szűrőt tartalmaznak, amit egy nagy teljesítményű aktív széntömb szűrő követ. Az egyedi szerkezetből adódóan csökken a nyomásesés, mely jelentősen megnöveli a teljesítményt és az élettartamot külön előszűrés alkalmazása nélkül.
Ez az egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen szűrőbetéttel az üledék, a klóros íz és szag mellett eltávolíthatóak a paraziták, valamint a
baktériumok is.
A 0,5 mikronos szűrőbetétben a víz először egy szabadalmaztatott, több zónára osztott, hajtogatott nylon membrán szűrőn halad át, mely kivételesen nagy szűrőfelülettel rendelkezik. Az első nyitottabb zóna visszatartja a nagyobb részecskéket, úgy mint az üledéket, rozsdát és parazitákat. A zártabb második zóna a kisebb szennyezőket, valamint a lehetséges parazitákat szűri ki. A víz ezután a széntömb szűrőn folyik át, mely lecsökkenti a klóros ízt és szagot, illetve az egyéb szerves anyagokat valamint az ólmot. A szabadalmaztatott szilárd széntömbből nem kerül szénszemcse a vízbe.

Alkalmazási terület

Kereskedelmi használatra, kizárólag hideg víz kezelésére alkalmazható. A szűrőbetét a 3M™ BEV és ICE rendszerek cserebetéte.

Ne használja mikrobiológiailag nem biztonságos víz, illetve olyan ismeretlen minőségű víz tisztítására, mely nem megfelelően fertőtlenített! A maximális működési hőmérséklet 38°C.

A maximális nyomás 8,6 bar. A szűrőbetétek beépített széntömb szűrőt tartalmaznak, mely nem igényel előzetes aktiválást.

Ne használja mikrobiológiailag nem biztonságos víz, illetve olyan ismeretlen minőségű víz tisztítására, mely nem megfelelően fertőtlenített! A maximális működési hőmérséklet 38°C.

Minőség

A paraziták 99,9%-a eltávolítható a membrán szűrő segítségével. Az ivóvízzel érintkező valamennyi anyag NSF és CFR 21 minősítéssel rendelkezik. A parazitacsökkentő képességgel rendelkező rendszerek olyan fertőtlenített vizeknél is használhatók, melyek szűrhető parazitákat tartalmaznak. A rendeltetés szerinti működéshez a szűrőrendszer folyamatos karbantartása és a szűrőbetétek rendszeres cseréje ajánlott. A szűrőbetéteket legalább félévente szükséges cserélni.

A termék NNK Ivóvíz-biztonsági engedéllyel is rendelkezik: 27993-5/2022/KTEF

Hatékonyság és Műszaki Paraméterek

45720 - Prímavíz.hu
Mutass többet

Termék ár: 
45.720 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 2.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 8.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Prímavíz.hu webáruházban.
Termékek Neked
Kozmetika
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.456.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem