Krepp ágynemű huzat garnitúra 3 részes 140x220 cm - barna - narancs virágos

Krepp ágynemű huzat garnitúra 3 részes 140x220 cm - barna - narancs virágos
Ágyneműhuzat 140x220 cm Krepp ágynemű huzat 140x220 cm
Paplanvilág Ágynemű és Textil Webáruház

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Barna - narancs virágos krepp ágynemű huzat szett 140x220 cm 3 részes Kiváló minőségű termék, vastag tartós anyagból, nem távolkeleti, nem csúszkál, nem deformálódik! Kimondottan magas termetű Hölgyeknek és Uraknak ajánljuk! Vasalást nem igényel, 40 fokon mosható! Hagyományos gombos záródású. Vásároljon Ön is magyar terméket! Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 6.800 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Paplanvilág Ágynemű és Textil Webáruház véleményei:

Renáta

2020-09-29 11:02:52

10


Korrekt gyors vásárló barát

Erzsi

2020-09-29 10:44:43

10


Jo minösegü termek,a szalitas a kifizetes utan parnap alatt meg törtent.

Erzsi eddig 2.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Beatrix

2020-09-28 10:27:44

10


Elêgedett vagyok a vàsârlàssal . Minősègi anyagok, kedvező àron.

Beatrix eddig 6.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.