Q 10 Krém 250ml

Q 10 Krém 250ml
Készletkisöprés
Ortho-Sleepy matracok

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

KÉSZLETKISÖPRÉS! Q10 koenzim a sejtanyagcsere, a sejtek energiatermelésének irányítója. A Q10 olyan enzim, amely alapvető minden sejt energiatermelésének folyamatában. Q 10 Krém 250 ml-es A Q10 krém egy könnyen felszívódó hatékony bőrápoló krém, amely azonnali segítséget nyújt a fáradt, megviselt bőr számára. Q10 coenzimmel gazdagított, regeneráló hatású. A Q10 coenzim méregtelenít, védi a sejteket, leköti a káros szabadgyököket, ezáltal késlelteti az öregedési folyamatokat. Intenzív ránctalanító hatású, megszünteti a finom ráncokat, a fény okozta idő előtti öregedés jeleit. Q10 krém Kiszerelés: 250 ml A Q10 krém magas antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja a bőr öregedésének folyamatát, gátolja a sejtek károsodását, növeli a bőr feszességét és rugalmasságát. A krém növényi olajokat tartalmaz, amelyek simább, fiatalosabb bőr megjelenését biztosítják. Milyen hatásai vannak a bőrre a Q10 koenzimnek? – ránctalanító – sejtregeneráló – bőrfeszesítő – bőrfiatalító A Q10 koenzim hiánya a sejtek regenerációs kapacitásának csökkenéséhez vezet, ami azt jelenti, hogy a bőr fogékonyabbá válik az oxidatív stressz okozta károsodásra. Ez oda vezet, hogy a bőr érzékennyé válik és az idő előtti öregedés jeleit mutatja, például finom barázdák és ráncok alakulnak ki és a bőrfelszín kiszárad. A Q10 koenzim olyan anyag, mely természetes módon jelen van szervezetünkben és segít, hogy a sejtek a tápanyagot energiává tudják alakítani. A Q10 koenzimet tartalmazó bőrápoló termékek energetizálják és erősítik a sejteket, támogatva ezzel regenerációs képességüket. Egységára:11200Ft/1000ml
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 1.832 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 8.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Ortho-Sleepy matracok véleményei:

Lázárné

2021-03-01 18:31:28

10


Minden kalásv volt. A pénztárcámban levő összeg egy részét fel tudtam használni.

Lázárné eddig 11.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

János

2021-02-18 10:55:41

10


Minden rendben volt.

János eddig 11.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Erzsébet

2021-02-11 11:35:57

9.2


Korrekt pontos..


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.