Vákuumzsák, vákuum ruhazsák

Vákuumzsák, vákuum ruhazsák
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Ideális ágyneműk, ruhák és plüss állatok helytakarékos elrakásához. Használata gyors és egyszerű. Megvédi ruhaneműidet a por, nedvesség illetve a kártevők ellen. Túlzsúfolt a szekrényed. Halomban állnak a polcokon a ruháid és már nem tudsz többet beszuszakolni. Mi jut ilyenkor az átlag ember eszébe. Természetesen az, hogy új szekrényt kell venni. Pedig ez téves út. Ehelyett egy sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás is létezik, nevezetesen a Vákuumos tárolózsák. Ennek a praktikus terméknek hála rengeteg helyet tudsz megspórolni. Mi több, ha a tárolózsákban tartod ruháidat és ágyneműidet nemcsak kevesebb helyet fognak foglalni, de megóvod őket a portól, nedvességtől és a kártevőktől (mint például molylepke) is. Ugye mennyire jól hangzik. Nincs több átláthatatlan ruhakupac. Nincs több tömött ruhásszekrény. Használata: 1. Tedd a zsákba, amit épp szeretnél kisebb méretre varázsolni. 2. A záró klipszet húzd oda-vissza a zsákon, hogy teljesen összezárd a száját. 3. Tedd a pumpát a szelepre és távolítsd el a levegőt a zsákból. Addig végezd el a folyamatot, amíg az összes levegő távozik belőle. 4. Nyomd rá (nem kell forgatnod) a kupakját és már kész is vagy. A Vákuumzsák, vákuum ruhazsák tulajdonságai: Zsák mérete: 50 x 70 cm Pumpa mérete: 11 x 25 x 8.5 cm Pumpa színe: kék Anyaga: Poliamid és Polietilén Klipsszel könnyen zárható zsákszáj. Kézipumpával a csomagban (színe változó) Víz, por, kártevő álló. Kapacitás: kb. 180 ml Mit rejt a termék doboza...
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 9.190 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Imre

2023-01-31 07:39:55

8


minden rendben ment

Imre eddig 3.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

János

2023-01-30 23:45:31

10


❤️❤️

János eddig 2.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2023-01-30 22:30:44

10


Minden rendben volt


Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.