Univerzális Laptop töltő adapter tápkábellel

Univerzális Laptop töltő adapter tápkábellel
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Túlterhelés, túlfeszültség és rövidzár elleni védelem. 110-240V (AC) automata bemeneti feszültségű, kizárólag laptop használatához. Különböző feszültség állítási opció (automatikus), ideális a legtöbb készülékhez. 10 darab különböző csatlakozó fej. A termék tulajdonságai: A csatlakozók által támogatott márkák: ACER, Sony, DELTA, IBM, DELL, Compaq, HP, Liteon, Toshiba, Fujitsu, Gateway, Lenovo, Samsung Bemeneti feszültség: 110 - 240 V AC Kimeneti feszültség: 12 - 20V DC (max. 6A) Maximális teljesítmény: 90 W Üzemeltetési hőmérséklet: 0 - 40°C Üzemeltetési páratartalom: 20 - 80% Méretek: 13 x 5,5 x 3 cm Súly: 0,35 kg Kábelhossz: 1 m Szín: Fekete Csatlakozó típusa: CEE 7/16 dugó - IEC C7 aljzat Belső erek: 2 x 0,75 mm2 Hossz: 1,2 m Mit rejt a termék doboza? 10x csatlakozó fej 1x laptop töltő adapter Neked is előfordult, hogy elromlott, vagy akár eltűnt a laptopod töltője? Ennek az univerzális töltőnek segítségével könnyedén pótolhatod azt! Néha a gyári töltők elég drágák lehetnek és nem biztos, hogy megéri őket megvenni, vagy csak jól jön egy pót töltő notebook-odhoz, erre tökéletes megoldás ez a termék. 10 különböző csatlakozó fejének köszönhetően garantáltan megtalálod a saját laptopodhoz illőt, sőt egy teljesen másik laptophoz is használhatod egy teljesen másik fejjel. Cserélhető feje által a legtöbb modellel kompatibilis. Kompatibilitási táblázat átnézése vásárlás előtt erősen ajánlott!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 8.290 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Ibolya

2023-01-27 19:44:10

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Ibolya

2023-01-27 19:43:51

10


:)

Ibolya eddig 25.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2023-01-27 19:32:28

10


Ár-értékarány rendben

Katalin eddig 7.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.