Mobiltelefon javító szerszámkészlet (38 db-os)

Mobiltelefon javító szerszámkészlet (38 db-os)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Javítsd meg te magad a telefonodat akár otthon. A tartóláda mágneses zárral van ellátva. A tok rendszerezve tartja a darabokat, így nehezebben vésznek el. Használható telefon, óra, ékszer vagy más elektronikai eszközön. A termék tulajdonságai: Háromszög csavarhúzó Y csavarhúzó Torx T2, T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15 Phillips 1,2 / 1,5 / 2,0 mm Pentalobe 5 csavarhúzó 0,8 / 1,2 mm Mit rejt a termék doboza? Bit rögzítő csavarhúzó csúszásmentes fogantyúval Rugalmas és forgatható gumi hosszabbító ESD csipesz Dugótű SIM/Micro SIM vagy Nano SIM kártyák kivételéhez Tapadókorong a kijelző levevéséhez Műanyag felnyitó (kicsi és nagy) Phillips 1,2 mm-es csavarhúzó Pentalob 0,8 mm-es csavarhúzó A modern elektronikai berendezések javítása nem csak biztos alapismereteket, hanem megfelelő és precíz eszközöket igényel. Minden gyártó különböző nagyságú anyákat és csavarokat használ, így elengedhetetlen a széleskörű választék a készletben. Ezek általában nem állnak rendelkezésre egy hagyományos szerszámkészletben. Ez a speciális szett összesen 38 egyedi részből áll, amelyek egy mágneses zárású tokba vannak rendezve. Minden egyes elemnek külön helye van a tokban, így szépen és egyszerűen rendszerezhető és az apróbb alkatrészek nem vésznek el. A készlet főként mobiltelefonok javításához van igazítva, de más elektronikai eszközhöz is használható, legyen az akár ékszer vagy óra.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.990 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 27% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a onlineMárkaboltok webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Éva

2023-03-21 11:59:10

10


Ok

Éva eddig 2.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Zsuzsa

2023-03-21 11:49:51

10


Minden ok!

Zsuzsa eddig 14.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Attila

2023-03-21 10:08:15

10


Jó árban volt a termék és kedves, személyes az ügyintézés.

Attila eddig 6.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.