Macska kaparófa, mászófa (Malatec)

Macska kaparófa, mászófa (Malatec)
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Nem csak kaparófa, de kellemes szórakozásra is hívja házikedvenced. Teremtsd meg kisállatodnak a saját magán szféráját. Bármilyen macskafaj használhatja. Ezen a játékos kaparóoszlopon imádni fogják a mancsaikkal fel-le való kaparászást. A lógó játék, a kötél és a szabadon lógó zsinór lefoglalja a kíváncsi macskákat. És amikor már nem akarnak játszani, elbújhatnak a hangulatos házban, vagy megpihenhetnek a magasabb emelvényeken - így mindent jobban láthatnak. A sok szórakoztató résznek köszönhetően ez az mászófal a kisállatod kedvenc helye lesz! A termék tulajdonságai: Anyag: fa keret, kötél, puha plüss Méretek: magasság: 90 cm, alap szélessége: 30 cm, alap mélysége: 30 cm Szín: fekete Függő zsámoly Minden fajta macskának alkalmas Könnyen tisztítható és tisztán tartható Mit rejt a termék doboza? 1 db macska kaparófa, mászófa Hagyd, hogy négylábú barátaid is élvezzék a luxust! Ez a többszintes macskajátszóház masszív, plüss vázzal rendelkezik, így tökéletes a macskák számára vakarózásra, mászásra, ülőhelyre, rejtőzködésre és pihenésre.Szőrös barátaid a kötéllel körbetekert kaparóoszlopokba temethetik karmaikat - ez biztonságos megoldás anélkül, hogy korlátozná kaparóösztönüket.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 11.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után + 47% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 2 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Andrea

2023-02-09 10:02:32

10


4444

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:02:11

10


3333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Andrea

2023-02-09 10:01:41

10


22333

Andrea eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.