IQ ügyességi kapcsolatkereső kirakós játék

IQ ügyességi kapcsolatkereső kirakós játék
onlineMárkaboltok

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Igazi kihívást rejt magában! Fejleszti a gyermekek logikáját. A kézügyesség fejlesztésére is tökéletes. Gyermeked szereti a kihívást jelentő játékokat? Ez a játék nem csak a kihívást, de a jó szórakozást is garantálja! Ez az IQ ügyességi kapcsolatkereső kirakós játék tökéletes minden gyermeknek, aki szereti a kihívásokat, és a különleges játékokat. A játékmenete a következő: Válassz egy feladatot a dobozban található kiskönyvből, és rakd ki a két szerint a szükséges kirakós darabokat. A következő lépésben el kell helyezni az összes többi kirakós darabos is a játéktáblán. A játékmenet folyamán a különböző kirakós darabok nyitott gyűrűi és golyói elfoglalhatják ugyanazt a helyet. Továbbá lehetséges, hogy néhány hely a játéktáblán üres marad, vagy csak egy gyűrű vagy golyó foglal el egy helyet. Csak egy helyes megoldás van, melyet mindig megtalálhatsz a feladat száma szerint a kiskönyv hátuljában. Akkor helyes a megoldás, ha az összes kirakós darab egymáshoz van kötve, 1 csoportban, mely 12 egymáshoz csatolt kirakós darabból áll. A termék tulajdonságai: Anyaga: műanyag Ajánlott életkor: 8 éves kortól (3 éves kor alattiaknak nem ajánlott!) Csomagolási méret: 15,5 × 17 × 3 cm Mit rejt a csomag? 1 darab IQ ügyességi kapcsolatkereső kirakós játékot
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.190 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 25% visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

onlineMárkaboltok véleményei:

Dénes

2023-03-31 17:16:40

10


Szuper

Dénes eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Hajni

2023-03-30 15:37:11

9.5


Minden rendben volt,ez működik.

Hajni eddig 11.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Péter

2023-03-30 13:43:25

10Az Online Mákaboltok Magyarország legnagyobb háztartási gép webáruháza!

A több mint 20 éve működő cég a legkiválóbb minőségű termékeinek és a stabil szakmai hátterének köszönheti sikerét. Olyan világmárkák kiemelt partnere, mint a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje vagy a Liebherr. A fent említett értékek mellett az országban teljesen egyedinek számító garanciális lehetőségeket kérhet, e mellett a cég saját szállítókkal és autóparkkal rendelkezik így könnyedén szolgál ki rendeléseket az ország bármely pontján! A hatalmas budapesti raktár már csak hab a tortán, ami az ország egyik legnagyobb háztartási gép raktárkészletével rendelkezik!

Nem találta meg elsőre a legmegfelelőbb készüléket? Ne aggódjon, hiszen az Online Márkaboltok felkészült és folyamatosan edukált értékesítői szívesen segítenek Önnek telefonon és emailben egyaránt, hogy biztosan a tökéletes készülékre essen a választás!

A készülékeket készpénzzel, átutalással és online bankkártyával is lehetősége van kifizetni, sőt onlinePénztárcájával még spórolhat is!

Válassza Ön is a minőséget, a garanciát és a szakértelmet és találjon rá álmai háztartási gépére az Online Márkaboltoknál!

Online Márkaboltok - A Hivatalos Forgalmazó


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.