Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
InformációHol tudok fizetni onlinePénztárcámmal?

OnlinePénztárcáddal már 590 onlinePénztárcát elfogadó webáruházban tudsz fizetni.

Weboldalunkon megtalálod őket a webáruházak menüpont alatt kategóriákra bontva vagy kereshetsz név szerint is a webáruházak menüpontban, az összes webáruházra kattintva.

Minden webshopnak van egy korrekt webáruház értékelése. Ez azt jelenti, hogy amikor onlinePénztárcáddal vásárolsz, mindig egy korrekt magyar webáruházban adod le a rendelésed. Webáruházainkat mindig ellenőrizzük, és az onlinePénztárcás vásárlók értékelik őket minden vásárlás után. Ez azért fontos, mert mindig naprakész és valós értékeléseket tudunk mutatni így neked.Információ
info-banner
Hol tudok fizetni onlinePénztárcámmal?

OnlinePénztárcáddal már 590 onlinePénztárcát elfogadó webáruházban tudsz fizetni.

Weboldalunkon megtalálod őket a webáruházak menüpont alatt kategóriákra bontva vagy kereshetsz név szerint is a webáruházak menüpontban, az összes webáruházra kattintva.

Minden webshopnak van egy korrekt webáruház értékelése. Ez azt jelenti, hogy amikor onlinePénztárcáddal vásárolsz, mindig egy korrekt magyar webáruházban adod le a rendelésed. Webáruházainkat mindig ellenőrizzük, és az onlinePénztárcás vásárlók értékelik őket minden vásárlás után. Ez azért fontos, mert mindig naprakész és valós értékeléseket tudunk mutatni így neked.

Gyakran ismételt kérdések

Nem tudsz teljes árat fizetni, minden elköltött 10.000 forint után 500 forintot tudsz onlinePénztárcádból fizetni. Például, egy sportcipő vásárlásánál, aminek az ára 20.000 Ft, 1.000 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni, így neked csak 19.000 Ft-ba fog az kerülni.

Kérdésed van, problémát találtál? Segítségre van szükséged, vagy észrevételed van? Fordulj hozzánk a megadott elérhetőségen! Kérlek írj az ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu e-mail címre.

A bejelentkezés gombra kattintva, keresd az elfelejtett jelszó feliratot. Itt tudsz küldeni magadnak egy jelszó-emlékeztetőt, amit e-mailben azonnal ki küldünk Neked. Ha nem találod a levelet, ellenőrizd a spam, illetve promóciók mappában is.

Több oka is lehet, hogy nem tudtál fizetni onlinePénztárcáddal egy vásárlás során:
  • Rendelésed nem volt minimum 10.000 forint
  • Rendeléskor nem azt az email címedet írtad be, amelyikkel az onlinePénztárcába is regisztráltál.
  • Olyan webáruházban vásároltál, ami nem onlinePénztárca elfogadó hely.
  • Elfelejtettél onlinePénztárcáddal is fizetni.
  • Egyes webáruházaink nem tudják összevonni a kedvezményes terméket, vagy a kupont az onlinePénztárcás fizetéssel!
Ha egyik se volt ezek közül, akkor kérlek, mihamarabb írj nekünk az ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu címre és várj a rendelés leadásával. Utólag már nincs lehetőség módosításra!

Utólag nem fogsz tudni fizetni vele. Fontos, hogy mindig rendelés leadása előtt fizess a pénztár folyamatnál.

Rendelésed leadása után, kattints az onlinePénztárcás gombra és vedd át ajándékod. Ez után 48 órán belül automatikusan behelyezi a rendszer az összeget onlinePénztárcádba.

Minden vásárlás után webáruházaink megajándékoznak onlinePénztárcádba egy összeggel. Ráadásul onlinePénztárcád hetente kamatozik 500 forintot. Erről emailben értesítünk is.

Ha nincs elég összeg onlinePénztárcádban, akkor kattints az alábbi gombra, és szerezz jutalmakat!

Szerezz jutalmakat!

Küldj nekik egy meghívót, amiért mind kettőtöket megjutalmazzuk 5.000 forinttal onlinePénztárcátokba.

A korrekt webáruház minősítéssel folyamatosan mérünk minden onlinePénztárca elfogadó webáruházat a vevők elégedettsége alapján. Ennek köszönhetően mindig friss információt kapsz legjobb vásárlási döntésedhez. Ráadásul ez alapján automatikusan kizárásra kerülhetnek az inkorrekt webáruházak az onlinePénztárca elfogadásból. Keresd a "korrekt webáruház" emblémát és pontszámot.

Az onlinePénztárcádban gyűjtött összegeket, mindig a jóváírástól számítva 6 hónapig költheted el. 6 hónap elteltével az összegek lejárnak. Az összegek a lejárat előtti hónapban kerülnek be a “hamarosan lejáró összeg” mezőbe. Ezek az összegek mindig az adott hónap végén járnak le. Hogy melyik összeg meddig érvényes, a tranzakciós listában tudod ellenőrizni. Ha fizetsz onlinePénztárcádból, a rendszer automatikusan a legrégebben jóváírt összeget használja fel először.
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem