Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
1/4x100mm dual-drive dugókulcs/dugófej toldó adapter SQ 6,3 1/4 befogású - Felo - 09710010

1/4" colos dugókulcs fejhez csatlakoztatható 100 mm hosszú toldószár adapter 1/4" négyszög hajtószár csatlakozással dual-drive dugókulcs oldali fejkialakítással - Felo - 09710010

A dugókulcsos és racsnis szerszámok használatakor gyakran lehet szükség adapterek és toldók használatára. Az egyik ilyen adapter a 100mm-es dugókulcs toldószár, mely az 1/4" négyszög dugókulcsok fejébe csatlakoztatható az egyik oldalán, a másik végén pedig valamilyen hajtószárhoz, racsnis markolathoz, csavarhúzó nyeles vagy T-markolathoz vagy még további adapterhez vagy toldószárhoz. A Felo 1/4-es dugókulcs toldószárak az átlagos megoldásoknál többet nyújtanak felhasználóinak. A Króm-vanádium ötvözetű acél anyag és a krómozott felület az csak alap az un. Krova szerszámok esetén. (A dugókulcsos szerszámok elterjedt hibás nevei lehetnek még a: CroVa, Crova, Cro-Va, Krowa és Crowa is.) Az egyik plusz ezeknél a toldóknál a száron kialakított mattított bordázott rész, mely kézi csavarozáskor segít fokozni a tapadást a kéz ujjai és szerszám között. Így, mint egy csavarhúzó is használható a szár a meglazított vagy meghúzásra váró csavarok és csavaranyák ki-be pörgetésekor. A másik extra, a dual-drive fejkialakítás. Ennek köszönhetően, ha a Felo dugókulcs fejébe csak addig nyomjuk bele a toldót, amíg a golyó a hornyolt részbe ugrik, akkor 15 fokos szögben is lehetséges a csavarozás és a fej sem esik le egykönnyen. Ez segíthet olyan helyzetekben amikor a csavarhoz nem lehet tökéletesen szemből hozzáférni, de kis szögben igen. Több toldószár egymásba helyezése további szögeltérést biztosíthat. Ha viszont teljesen beletoljuk a dugókulcs fejébe a toldó adaptert, akkor maximális terhelhetőség mellett szemből dolgozhatunk. Felo dual-drive dugókulcs toldó adaptert 50mm és 100mm hosszúságban kínálunk Felo márkában. 15º-nál nagyobb szögéltéréshez használhat még univerzális csuklós csatlakozó adaptert is (a legtöbb készlet része). A 100mm-es 1/4"-es dugókulcs toldó szár sok Felo szerszámkészletnek része, de pótláshoz vagy bővítéshez darabra is kínáljuk.

További elterjedt szerszámnevek: 1/4x100-as dugókulcs adapter, 1/4"x100mm dugókulcs toldószár, 1/4"x100mm dugókulcs-toldó adapter, Crova toldó adapter 1/4"x100mm, 1/4"x100mm Krova toldó adapter, 1/4"x100mm toldó szár Crowa-hoz, 1/4"x100mm dugókulcs felfogó toldószár CroVa, 100mm dugókulcs tartó 1/4 SQ befogású, 1/4" Socket Extension 100mm Long.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: króm-vanádium acél,
  • Forma: dugókulcs-toldó adapter,
  • Kivitel: dual-drive,
  • Méret: 1/4"x100mm
  • Hossz: 100mm
  • Bit befogó méret: SQ 1/4'' 6,3
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 097 100 10

Felhasználási terület:

1/4-es dugókulcsok és hajtószárak közé helyezhető 100mm-es toldó adapter melynek segítségével növelhető a távolság a dugófej és a hajtószár között és a a dual-drive fejkialakításnak köszönhetően 15 fokban megdöntve is használható a szerszám. Használata ideális, ha nem megfelelő a hozzáférés a hajtószárra közvetlen csatlakoztatott dugókulcsok esetében.

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
2.699 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Sportruházat, cipő
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.601.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem