Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
13x66mm hatlapú mágneses csavarbehajtó bit/ dugókulcsos mágneses bitfej E 6,3 1/4 - Felo - 03913010

13 mm méretű hatlapú 66 mm hosszú mágneses csavarmegtartású csavarbehajtó bit kézi és gépi behajtóba E 6,3 1/4'' col/inch bit befogású - Felo - 03913010

A Felo preciziós 13mm-es hatlapú csavarbehajtó szárak megbízhatók és a szabványos M2,5 hatlapú csavarhoz és megfelelő körülmények között az anyákhoz is használhatók. Az 13mm-es mágneses hatlapú csavarbehajtó kialakítása olyan, hogy elsősorban hatlapú csavarok be és kihajtásához optimális. A csavarfejre illeszkedő vége a mágnesig csupán olyan mély, mely a szabványos csavarfej magasságához igazított. Ezért kevésbé alkalmas anyákoz, mivel a csavarokra rátekert anyák eseteben általában a menet túllóg az anyán, ami automatikusan letolja a hatlapú csavarbehajtó fejét az anya lapjairól, majd megforog rajta, esetleg károsítja is az anyát, ami nem túl szerencsés. Ezért ezt a modellt elsősorban csak csavarokhoz célszerű használni. Ilyen csavarok lehetnek például a hatlapú M2,5 csavarok, peremes csavarok, vagy a lemezcsavarok közül a szendvicspanel csavarok, az önfúrós csavarok és fűzőcsavarok, de lehet még bármilyen más hatlapú csavar melynek laptávolsága optimális az 13mm-es mérethez. A 66mm hosszú mágneses csavarbehajtó bit szár kézi és gépi befogással is használható. Az erős mágnesnek köszönhetően magabiztosan tartja a mágnesezhető csavarokat. A méretpontos és a hatlapú csúcsoknál feszültségmentesített kialakítás biztosítja a tartós használatot és megnehezíti a szerszámfej törését, az edzett szár a nagy igénybevételt is jól viseli. A szár bármilyen 13mm-es méretű hatlapú csavarral használható, nem üt, a mágnese stabil és nagyon erős. Az egész szerszám egy anyagból megmunkált és kialakított, csupán a mágnestartó rézbetét és a mágnes van külön anyagból. A mai napig Németországban gyártott Felo bitek és bittartók több mint 100%-kal meghaladják a DIN és ISO szabványok követelményeit és 15 év gyártói garanciával kaphatók.

További elterjedt szerszámnevek: 13x66-os mágneses hatlapú csavarbehajtó bit, 13x66mm mágneses csavarbehajtó bitszár hatlapú csavarokhoz, 13mm-es mágneses hatlapú csavarbehajtó 66mm hosszú, mágneses hatlap csavarbehajtó bit 13x66mm, 13x66mm mágneses csavarbehajtó bit hatlapú M2,5 csavarokra, 13x66mm mágneses csavartartó szár hatlap lemezcsavarokhoz, 13x66m hatlapú csavarbehajtó mágnessel bitbefogású gépekhez, 13x66mm magnetic socket screw bit

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: króm-molibdén-vanádium acél,
  • Forma: hatlapú mágneses csavarbehajtó,
  • Méret: 13mm
  • Hossz: 66mm
  • Bit befogó méret: 1/4'' E 6,3
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 039 130 10

Felhasználási terület:

13mm-es halapú csavarbehajtó mágneses csavarmegtartással bitbefogású véggel kézi (pl: Smart, Ergonic K, egyéb racsnis szerszámokhoz és más bitbefogású markolatokhoz) és gépi rendszerben is alkalmazható csavarbehajtó bit, 13mm-es fejű hatlapú csavarok gyors ki- és behajtásához. Ideális lemezcsavarokhoz és metrikus csavarokhoz egyaránt.

Tipp:

Ha nem mágneses csavarmegtartású, de bitbefogású hatlapú dugókulcsot keres, akkor a hosszúszárú Smart dugófejek között talál megoldást, és ha extra helyzetekre (pl. hosszú tőcsavarokra is rátehető) és még mágneses megoldást is keres, akkor önnek az M-TEC szerszámok jelenthetnek megoldást. A mágneses rendszerű csavarbehajtót ott érdemes használni, ahol szükséges és lehetséges mágnesesen a csavar megtartása a ki és becsavarás előtt/után és közben.

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
3.023 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Kutyaruha
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.759.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem