3 részes 140x200 cm krepp ágynemű huzat garnitúra - barna csillag

3 részes 140x200 cm krepp ágynemű huzat garnitúra - barna csillag
Ágynemű huzat 140x200 cm Krepp ágynemű huzat 140x200 cm
Ajándékötleteim Ágynemű Webáruház

KORREKT
10.0
WEBÁRHUÁZ

Valódi krepp 3 részes ágynemű huzat garnitúra 140x200 cm - barna csillag - virág. Kiváló minőségű termék, nem távol-keleti, nem csúszkál, nem deformálódik! A garnitúra mindkét oldala mintás! Méretek: Paplanhuzat: 140x200 cm Nagypárna: 70x90 cm Kispárna: 40x50 cm Vasalást nem igényel, 40 fokon mosható! Hosszú évekre szeretne ágynemű huzatot? Akkor ez az igazi választás! Hagyományos gombos záródású! Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 6.500 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Ajándékötleteim Ágynemű Webáruház véleményei:

Hedvig

2020-07-03 07:27:17

10


Minden rendben volt

Gabriella

2020-03-12 14:13:05

10


Minden rendben volt a rendeléssel.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.