Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Mindenhol veled HP EliteBook 820 G3 i5-6300u/8GB/512SSD/12,5”/FHD Laptop

Az HP EliteBook 820 G3 egy hordozható és megbízható laptop, amely ideális választás lehet azoknak, akiknek fontos a mobilitás és a hatékonyság. Íme egy rövid leírás a laptop főbb jellemzőiről:

Processzor: A laptop egy Intel Core i5 processzort tartalmaz. Ez egy energiatakarékos és erős processzor, amely megbízható teljesítményt nyújt az irodai munkához, a böngészéshez és az alapvető informatikai feladatokhoz.

Memória: A laptopban DDR4 RAM található. Ez elegendő memória a többfeladatos munkához és a hatékonyabb teljesítményhez.

Tároló: A laptopban egy gyors  SSD (szilárdtest meghajtó) található. Az SSD gyors adatelérést és rendszerindítást biztosít, ami gyorsabb teljesítményt és jobb reaktivitást eredményez.

Kijelző: A laptop 12,5 hüvelykes Full HD (FHD) kijelzővel rendelkezik, ami kiváló minőségű képmegjelenítést biztosít a munka és a multimédiás tartalmak számára.

Operációs rendszer: A laptop Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami a legújabb operációs rendszert kínálja a felhasználók számára.

Hordozhatóság: Az HP EliteBook 820 G3 könnyű és hordozható kialakítású, ideális azoknak, akik gyakran úton vannak vagy olyan helyeken dolgoznak, ahol a hordozhatóság fontos szempont.

Üzleti minőség: Az HP EliteBook sorozat híres a megbízhatóságáról és az üzleti minőségű építéséről. Azokat a funkciókat és technológiákat tartalmazza, amelyek az üzleti felhasználók számára fontosak, például a vállalati biztonsági funkciókat és a tartósságot.

Az HP EliteBook 820 G3 egy kiváló választás lehet azoknak, akiknek fontos a mobilitás és a hatékonyság. Az SSD gyorsítja a rendszer működését, és a Windows 10 operációs rendszer a legújabb funkciókat kínálja. A 12,5 hüvelykes Full HD kijelző kiváló minőségű képet biztosít a munkához és a multimédiás tartalmak megtekintéséhez. Az üzleti minőségű építés pedig megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál.

Mutass többet

Termék ár: 
89.998 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 4.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) NaniPC.hu Számítástechnika webáruházban.
Termékek Neked
Lakberendezés, bútor
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.601.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem