Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
Ez a termék jelenleg nem elérhető
termek-kep
Az utolsó leheletig - A harc mestere 2.

1356. Tíz év telt el a crécyi csata óta, mely a francia lovagi rend színe-virágának pusztulásával végződött. Angliának azonban lehengerlő győzelme ellenére sem sikerült elfoglalnia Franciaországot, csak szilárdan megvetnie a lábát a délnyugati részén.

Aquitániában és Gascogne-ban a trónörökös Eduárd az úr, aki rabló hadjárataival az ellenség, II. János francia király kivéreztetésére törekszik. Szövetségese a navarrai uralkodó és az autonómiát követelő normann urak is. János végül összeszedi az erejét, nagy sereget állít fel, és a walesi herceg ellen indul, akit folyamatos hátrálásra kényszerít.

Részt vesz a küzdelemben Thomas Blackstone, az egyszerű íjászból lett, legendás hírű lovag is, aki Normandiában saját kis birodalmat hozott létre azóta, hogy felgyógyult súlyos sérüléséből, és feleségül vette szerelmét, Christianát.

Ám nemcsak a háború, de a múlt árnya is fenyegeti a családját. A Kegyetlen Pap néven emlegetett, egyházi emberből lett zsoldosvezér leghőbb vágya, hogy megtorolja Blackstone-on a háború kezdetén elszenvedett sérelmét, és azt, hogy a férje lett annak a nőnek, akit valamikor ő szemelt ki magának. 

Várostromok és véres összecsapások, a poitiers-i csata, az átmenetileg pápai székhellyé vált Avignon, az Alpok hegyei - David Gilman hősei izgalmakkal és szenvedéssel teli utat járnak be, az olvasó pedig ezáltal alaposabban megismer egy ma már jórészt elfeledett, vérzivataros történelmi korszakot.

Mutass többet

Megnézem a webáruház elérhető termékeit
Ez a termék jelenleg nem elérhető.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Vászonképek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
979.826.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 600 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem