Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Purina Omolene 500 ló koncentrátum 25/1

Optimális beltartalommal bíró koncentrátum lovak számára a hagyományos takarmányozás kiegészítésére életkortól függetlenül. Etetésével kiküszöbölhetőek a szemes és szálas takarmányozás esetleges hiányosságai (egyenetlen kalcium - foszfor arány, alacsony szelén, réz, E vitamin szint).

Magas energiatartalom és emelt fehérjetartalom jellemzi, különös tekintettel a fejlődéshez szükséges aminosavakra, mint a lizin és a metionin. A vitamin és ásványi anyag szint, csakúgy, mint a hozzáadott biotin szintje a gondos gazda figyelmességével került meghatározásra.

A sokoldalú felhasználhatóságú granulátum legfontosabb előnyei, hogy kevesebb abrak etetésével is biztosítja az erős igénybevételhez, szoptatáshoz, növekedéshez szükséges energiát, a sport és versenylovak, kancák, tenyészmének és a növekedésben lévő állatok megnövekedett fehérjeszükségletét a hagyományos takarmányozás mellett is. Támogatja a pata szarujának minőségi javulását és a kiváló emészthetőséget. Bármely szemes és szálastakarmánnyal kombinálható.

Felhasználási javaslat: kiegészítő abrakként szemes terményhez, tömegtakarmányhoz.

Adagolása: 0,5 és 1,5 kg között a táblázatnak megfelelően, a testtömeg minimum 1%-nak megfelelő mennyiségű, jó minőségű széna etetése és tiszta víz biztosítása mellett.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 20 %, lizin 0,71 %, metionin 0,35 %, nyers zsír 3 %, nyers rost max. 12%, kalcium 1,9 %, foszfor 0,8 %, magnézium 0,4 %, vas 300 mg/k, cink 450 mg/kg, réz 180 mg/kg, szelén 0,9 mg/kg, biotin 3 mg/kg, A vitamin 36,000 IU/kg, D vitamin 5,400 IU/kg, E vitamin 150 IU/kg, emészthető energia 11,6 MJ/kg

Mutass többet

Termék ár: 
9.990 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 7.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) MagtárHáz webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
988.848.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem