Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
PureGold Pure Blood edzés előtti energizáló - Tutti Frutti Ízben - 500 g

A PureGold Pure Blood edzés előtti energizáló egy kiváló minőségű, magas tápanyagtartalmú étrend-kiegészítő, amely segíti a testmozgás hatékonyságának növelését. A termék 500 grammos csomagolásban érhető el cola ízesítésben. Az étrend-kiegészítő tartalmazza azokat a fontos összetevőket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az edzés során megfelelő energiával rendelkezzen. Tartalmaz L-arginint, kreatint és B6 vitamint is. Az L-arginin segíti az oxigén szabad mozgását a vérben, miközben javítja az immunrendszer munkáját is. A kreatin pedig erősíti az izmokat és növeli a teljesítményüket. A B6 vitamin pedig hozzájárulhat a fizikai teljesítmény javulásának eléréséhez. Ez egy remek termék minden olyan sportolónak vagy fitneszedzeni vonzónak, akiknek sürgetniük kell magukat edzeni!

18 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex edzés előtti energizáló italpor 100%-ban természetes, növényi koffeinforrásokkal, kreatinnal, beta alaninnal.

Hozd ki edzéseidből a maximumot, maradj végig koncentrált és lendületes legújabb edzés előtti energizáló formulánkkal, amely hozzáadott Béta Alanint, három-féle kreatint, különböző tiszta növényi forrásból származó koffeineket, valamint Taurint és Tirozint is tartalmaz.

A hozzáadott B6 Vitamin pedig részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. *

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer biztonsági hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.



Összetevők

Összetevők: Maltodextrin, Kreatin-monohidrát, L-Taurin, Béta alanin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Aroma, csomósodást gátló anyagok (trikalcium-foszfát, szilícium-dioxid), L-Arginin hidroklorid, L-Citrulin Malát 1:1, Coffeine® (természetes koffein anhidrus kávébabból kivonva [Coffeine® a Cambridge Commodities Limited regisztrált védjegye], Színezék (kurkumin, céklapiros/szulfitos ammóniás karamell/kurkumin, céklapiros), Édesítőszerek (Aceszulfám K, szukralóz), L-Arginin, L-Arginin Alfa-Ketogluratár 2:1, L-Tirozin, L-Aszkorbinsav, Kreatin piruvát, N-acetil L-Karnitin, L-Karnitin L-tartarát, Paullinia cupana (mag) 2-4:1 kivonat, L-ornitin hidroklorid, Bufferált Kreatin (Kre-Alkalyn®), Piridoxiin hidroklorid.

Alkalmazás: Fogyasszon egy adagot (mérőkanál a 15 ml-es jelzésig töltve) edzés előtt 15-30 perccel, 300 ml vízzel elkeverve, majd további egy adagot edzés közben. Ne használja lefekvés előtt 4 órával!

Mutass többet

Termék ár: 
6.490 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Épületgépészet
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.639.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem